gtag('config', 'UA-136790067-1');
sunnuntai, elokuu 25, 2019
Uncategorized

a trainer for you !

Tässä kuussa elettiin taas yksi perjantai 13 lisää.. Monelle tuo on täyttä kauhua herättävä päivä, toiset selviävät päivästä pienellä jännityksellä ja osalle se on vain päivä muiden joukossa. Itselle on sattunut monia huonoja juttuja juuri tuon päivän sattuessa kohdalle mutta yleisesti ottaen on tapahtunut paljon myös hyvää. En mä kauheasti usko mihkää taikajuttuihin, vaan tälläkin kertaa tuo perjantai 13 oli yksi parhaimmista päivistä. Mitä merkittävää tapahtui?

Yksi vaihe ja välietappi suoritettu omassa elinkaaressani, sillä voin ylpeänä kutsua itseäni (vihdoin) lisenssioiduksi kuntosalivalmentajaksi. Todistus puuttuu vielä mutta näyttökoe ja teoriakoe on nyt suoritettu hyväksytysti – molemmat ensimmäisellä kerralla läpi, onneksi. Meinaan olla niin malttamaton, että odottaminen on suurta kärsimystä, kun tahtoo asioiden vain tapahtuvan sormia napsauttamalla. Kahden viikon päästä alkaakin varsinainen personal trainer -koulutuksen ensimmäinen jakso, jossa aletaan testaamaan sitten ihan kunnolla. Heti ekaksi syvennytään fysiologiaan, joten paljon paljon tulee lisää luettavaa. Pienellä pelolla odotan varsinaista pt näyttökoetta, mutta silti vahvalla uskolla.. 🙂 Olisin voinut olla opiskelijana vielä ahkerampi. Kaikki vain sattui tuppautumaan tälle samalle aikajaksolle, joten mitään ylimääräistä ei voinut kuvitellakaan kun omiin päätoimisiin opiskeluihinkin olisi tärkeätä nyt keskittyä melko täysillä. Vielä pari pakollista kurssia, jonka jälkeen saan itselleni vapautettua aikaa organisoida asioita paremmin. Nyt on kuitenkin taas tosi seesteinen olotila ja turvallinen olo – ja ehkä jopa levollisempi. Tuntuu todella helpottavalta, kun asiat rullailee eteenpäin melko suunnitellusti! JES!

Takaisin kuitenkin aiheen pariin. Opiskelen PTksi Lappeenrannassa Trainer4youlla, jonka koulutus perustuu EuropeActiven koulutusstandardeihin. Nuo kaksi tahoa EuropeActive (ent. EHFA) ja Trainer4you tekevät yhteistyötä, jotta koulutus olisi laadukasta. Trainer4you:lta valmistuneita voi siis pitää ammattitaitoisina ja pätevinä hyvillä mielin, eikä koulutus ole läpihuutojuttu, varsinkaan niille, joilla ei ole omaa kokemusta, sillä paperilla oleva teksti eroaa aina jonkin verran käytännössä tehdystä. Itselläni on se etu, että harrastus tukee hyvin vahvasti tätä tietä PT:n ammattiin valmistautumista. On erittäin hienoa, kun vihdoin on elämässä hyvin kiinni ja saa oikeasti tehdä niitä asioita, jotka ovat tärkeitä ja merkityksellisiä. En malta odottaa ensimmäistä asiakassuhdetta, silloin kun laitetaan kaikki opittu käytäntöön.

Tästä matkasta riittää varmasti juttua vielä monet kerrat ja varmaan palaankin aiheeseen jossain vaiheessa mutta nyt haluan vaan nauttia tästä ihanan onnellisesta mielentilasta ja stressittömästä olosta. Tällaisina hetkinä, kun maailmalla tapahtuu kauheita, osaa näistä elämäniloista olla entistäkin kiitollisempi <3

I did it. Thank you.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back To Top