Uncategorized

end of one era

Tänään on aika lopettaa yksi aikakausi ja siirtyä ihan uuteen – bloggaamiseni bloggerin alaisuudessa loppuu ja siirryn Starboxille kirjoittelemaan! En tiedä vielä mitä tapahtuu noille bloggerin sivuille, koska sisältöä on kuitenkin siirretty tänne uuteen portaaliin. On helpompi tutustua, kun on jo olemassaolevaa pohjaa. Niin, mikä on Starbox? Se on aivan uusi blogialusta, johon otetaan bloggaajia alueellisesti ja kuten huomata saattaa, myös minä olen mukana tässä uudessa ja niin jännittävässä projektissa! 🙂

Mun mielestä tämä on aivan todella hieno mahdollisuus kehittää omaa blogia ja viedä sitä eteenpäin. Oon aiemminkin sanonut, että kirjoittaminen on mulle todella tärkeetä, kun saan tehdä sen luovasti ja omia sääntöjäni noudattaen. Haaveena on ollut pitkään myös se oma kirja mutta toistaiseksi annan sen jäädä vain haaveeksi. 🙂

Sisältö ja aihealueet eivät muutu miksikään, eli edelleen pidän tästä hommasta kiinni rennolla otteella ja omilla treenijutuilla sekä fitnesshöpinöillä. Täytyy kuitenkin vielä hehkuttaa miten, pienin askelin, mun unelmista alkaa tulla yksi kerrallaan totta. Ei oo kauan, kun olin tyttö vailla päämäärää ja tavoitteita. Ei oo kauaa myöskään siitä, kun saatoin nähdä painajaisia joka yö kärsien unettomuudesta ja siitä, että mulla oli todella, todella paha olla. 

Selvisin kuitenkin. Ja olen niin kiitollinen ettei sitä voi sanoiksi pukea. Mulla alkaa pikku hiljaa olla kaikkea mitä mä oon halunnut ja en tiedä kuinka oon tämän kaiken ansainnut mutta päättäväisesti olen ainakin tehnyt töitä sen eteen. En oo tosiaankaan saanut mitään täällä ”ilmaiseksi” ja jos jotain oon halunnut niin se on pitänyt ihan itse hankkia. Arvostan todella paljon kuinka meidän perheen lapset on kasvatettu, sillä opetus on jo kauan ollut ettei raha kasva puussa!

Blogissa siis käsittelen omaa tietäni kohti terveellisiä elämäntapoja mutta haluun tottakai myös innostaa ja kannustaa muitakin. Ja terveellisyyshän on jokaiselle henkilökohtaista, se ei tarkoita että pitäisi rehkiä salilla useita tunteja päivässä, vaan kokonaisuus ratkaisee ja ne pienet valinnat muodostaa sen kokonaisuuden. 

Kaikenlaiset lukijat ovat tervetulleita niin uudet kuin vanhatkin ja myös kritiikkiä voi jättää. 🙂

Älä ikinä lakkaa uskomasta. Äläkä ikinä menetä toivoasi.

kuvituksena tunnelmia viime kesältä 🙂

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *