Uncategorized

Finally it’s out the open

Tänään oli erityisen kauhea päivä, joka kuitenkin päättyi enemmän kuin mieluisasti, onneksi. Pitkään oon ettinyt sitä omaa juttua, että mitä haluaa tehdä tulevaisuudessa ja vähän ennen tuossa viime joulua sen vihdoin keksin; Tahdon personal traineriksi. Kyllä. Eipä mennyt siitä hetkestä kauaa, kun olin jo ilmoittautunut liikunnanohjaajakoulutukseen Espooseen. On tullut luovuttua monista haaveista vaan sen takia, että ”ei musta kuitenkaan ois siihen” tai ”ei just mulle voi tapahtua sellaista”. Tässä asiassa en kuitenkaan antanut minkään estää.

Koulutuspäivät oli onneksi viikonloppuisin, joten se ei häirinnyt mitenkään mun päätoimisia opiskeluja. Hommaa tietty oli sit x2 määrä. Hotellissa oli levoton olo välillä ja hyppelinkin kuvaamassa (öö itseäni) kaikkea. Osittain yöpyminen olisi siis hotellissa osittain onneksi sukulaisen luona, jossa oli erittäin hyvä palvelu ja muutenkin säästyi vähän rahaa!

Hotelliin saapuessa oli tietty jo jännät paikat, sillä tieto siitä että seuraavana päivänä odottas lisenssikoe. Nukuin yöni kuiteski melko rauhassa ja oli mukavaa vaa olla rennosti ja saada kaikki valmiina eteen. Ei pahaa sanottavaa Scandic hotellista !

Nyt kun viimein on löytänyt sen mitä tahtoo tehdä paljon ja mahdollisimman pitkään, on aika helpottunut olo. Elämä on vaan menny eteenpäin ja ku ikää alkaa olla niin pieni paniikki on kerennyt iskeä pariin otteeseen. Mahtava fiilis kuitenkin, kun on oikeasti hyvä olla pitkästä aikaa. Varmuus tekee sen, luultavasti. Happy to be alive – what a wonderful feeling.

Tyhmää laittaa tänne vain noita kännykkäkuvia mutta en saanut kuvia koulutuksesta haltuuni. Sieltä ois löytynyt huippukuvia, koska meillä oli niin huippuporukka! Koulutuksesta lähtiessä ja lisenssikokeen päätyttyä palkitsin itseni tuollaisella amerikkalaistyylisellä chicken bowlilla. Toi oli joku uus juttu siellä päin,vähänkö joku selfietikku tms. Jopa annoksen sisältämät kalorit oli ilmoitettu asiakkaille. Otin tietty sen missä oli vähiten 😀

Etin netistä muutamia mietelauseita, jotka sopii tämän hetkiseen mielentilaan. Toiveita täytyy olla mutta niitä pitää pyrkiä myös toteuttamaan. Nykyään jaksan uskoa siihen, että jos tarpeeks haluaa jotain niin löytää ne keinot sen saavuttamiseen. 

Mä oon muutenkin ollut aina sellainen haaveilija. Joskus aamuisin saatan maata vaan silmät kiinni sängyssä ja haaveilla. Luoda mielikuvia asioista jotka saa mut hymyilemään ja hyvälle tuulelle. Tässä on huonotkin puolensa, koska osaan sitten myös visualisoida mielessä ne asiat, jotka tuntuu karmealta. Varsinkin sellaiset asiat, joita ei saa. Kaikki menetykset ja ajatus siitä, että jos ois tehnyt toisin niin asiakin voisi olla toisin. Välillä saatan vaikuttaa myös oudolle, koska mulla on erikoinen kyky myös vaipua siihen omaan mieleen ja ajatusmaailmaan ja siinä voi kestää useampi tuntikin. Se on mun tapa tehä, saan siitä niin paljon enemmän irti kuin esimerkiksi puhumalla. Outoa? Ehkä.

Koko oivallus siitä, että liikunta on oikeasti mua varten, on muuttanut mua ihan älyttömästi. Joo, oon aina tykännyt liikkua ja olla liikkeellä mutta nyt se on saavuttannut ihan uuden tason. Yksi kaikista merkittävin ja ylpeyden aihe itselleni on alkoholittomuus. Se vaan iski kun salama ja tajusin että niin moni asia on menny pilalle vaan sen takia. Nuorena sitä vaan yksinkertaisesti on niin lapsellinen, että luulee ettei se vaikuta. Kyllä se vaikuttaa. Jos oisin tajunnut tämän kaiken kaksi vuotta sitten, olisin säästänyt itseni niin paljolta pahalta ja virheiltä että oikein sydämeen sattuu ajatella koko asiaa. Lopputuloksena tajusin, että mun täytyy toimia. Tehdä konkreettisia asioita, jotta pääsen sinne missä haluan olla. 

Ylipäätään se on jo hienoa, että on haaveita ja unelmia, joita jokainen toteuttaa omalla tyylillään. Mulle-kaikki-nyt-ja-heti ei oo ehkä paras mahdollinen ajattelumalli mutta tässäkin asiassa oon kehittynyt jonkin verran..ainakin vähän. Ja nyt ollaan askeleen lähempänä tavoitetta ja voisiko pieni ihminen olla onnellisempi? Toki voisi. Tässä kohtaa se ei vaan ole oleellista.

”Onneksi olkoon, olet suorittanut teoriakokeen molemmat vaiheet hyväksytysti! Todistus lähetetään postitse ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi osoitteeseen, ellet toisin ilmoita.”


Me happy :’)

Osa kuvista: www.weheartit.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *