Uncategorized

Hääkutsut

Lähes kaikille häävieraille on kutsut laitettu postiin tai annettu henkilökohtaisesti, joten on aika esitellä meidän hääkutsumme.

Idea kutsuihin lähti calligraphen venetsia-kutsusta. Ne olivat meillä jo ostoskorissa, kunnes aloimme miettimään, että viitsitäänkö laittaa 3,5 euroa pelkkään yhteen kutsuun. Hinta ei sisältänyt painatuksia, vain kutsun itsessään. Olin selaillut erilaisia kutsumalleja. Olin tietysti jo ehtinyt ihastua romanttiseen pitsikutsuun ja tuohon venetsiamalliin. Halusin ne ehdottomasti meidän kutsuiksi, vaikka kuinka takaraivossa jyskytti että ei kannata tuhlata kutsuihin, jotka luultavasti menevät roskiin..

Sitten mies ehdotti, että entäs jos ebaystä löytyisi jotain samankaltaista. Ja löytyihän sieltä! Samantyyppinen, hieman isompi pitsikuvioitu kutsu kelpasi minulle oikein mainiosti. Kutsujen värikin löydettiin teemaan sopivaksi ja lisäksi tuli vielä idea täydentää kutsua silkkinauhasta tehdyllä rusetilla. Näin saimme aikaan teemaan tismalleen sopivat värit huomattavasti edullisempaan hintaan.

Kutsujen saapuessa ei tarvinnut muuta kuin suunnitella niihin tekstit ja kiinnittää ne paikoilleen sekä koota kutsu kokoon. Rusetin alla on vielä perhosen muotoinen suljin, joten kutsu pysyy kiinni ja näyttää hyvältä ilman nauhaakin. En yleensä innostu mistään askartelusta tai näpertelystä. Silti olemme tehneet nyt sekä hää- että ristiäiskutsut, joihin molempiin olen todella tyytyväinen. Vai mitä tykkäätte, tuliko näistä söpöt? Yhtään alkuperäistä venetsiaa muistuttavat?

Itse tehty on tietysti aina itse tehty mutta jotenkin tuntuu hyvältä, että olen kerrankin panostanut jopa niinkin tylsään juttuun kuin kutsuihin. En olisi ikinä uskonut, että jaksan näperrellä, kun en ole ikinä askartelusta pitänyt. Nyt minulla on kuitenkin ihan omalaatuiset kutsut omalaatuisiin häihin, joten olen ihan superinnoissani! Omasta mielestäni kutsusta tuli jopa niin hieno, että säästin itsellenikin. Sitä voi sitten vanhana katsella ja muistella.. 🙂

P.S ristiäiskutsuista ei ollut nyt yhtään kuvaa mutta väkersin ne secret santa tempauksen mukana tulleista tarvikkeista, ja kylläpä niistäkin tuli yllättävän hienot minun tekemikseni.. 😀 Ei minusta kyllä siltikään mitään askartelijaa tule koskaan, olin todella helpottunut kun kutsut tulivat valmiiksi. Kädentaidot ja niiden harjoittaminen ei yksinkertaisesti kuulu minun repertuaariin. Minun lähipiiri tietänee tämän paremmin kuin hyvin.. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *