Uncategorized

häpi fiiling

Joulu lähenee – tosin se ei ole asia miksi olen niin innoissani. Odotan enemmänkin ensi vuotta, koska joululla ei ole oikeastaan tänä vuonna mitään annettavaa minulle. Enkä ole muutenkaan löytänyt joulufiilistä tänä vuonna. Lähden sitä kyllä huomenna etsimään kaupoilla kiertelyn muodossa ja sitten matkaan vanhempieni luo ”joululomille”. Intoihini vaikuttaa kuitenkin tämä päivä ja tapaaminen valmentajan kanssa. Käytiin läpi ensi vuoden kulkua ja tavoitteitani. Täytyy sanoa, että jäi todella hyvä mieli ja uskon, että hyvä tästä tulee. Nää on just niitä hetkiä, kun kyse on niin paljon muustakin kuin pelkästään kisoista. Oon sellanen ihminen, joka tarttee suunnittelua etukäteen, koska oon arjessa samanlainen. Asioita ja tulevaisuutta täytyy suunnitella, jotta olisi ”turvallinen” olo. Näin mä oon elänyt jo kauan ja se toimii mulle.

Samalla käytiin läpi mun uusia ohjelmia ja oli kyllä todella hyvät treenit. Kokeillaan aika paljon uusiakin juttuja ja selän kehityksen maksimoimiseksi otetaan se kaksi kertaa viikkoon. Mikä on hyvä, koska se on yks lempparireeneistä! 🙂 Testailtiin vähän myös takakyykkyä ihan uusilla painoilla ja otetaanpa taas hauistakin mukaan! Laitan ihan uuden vaihteen silmään, jotta syksyn lavoille olisi kova kunto ja ei tarviis katua ettei tehnyt täysillä. 

Lisäksi oli taas viikonlopun Pt-koulutus, niinkuin taisinkin jo mainita ja sitäkin kautta tuli taas uusia kuvioita keväälle, kun nimittäin pitäisi aloittaa harjoitusasiakkuus, muuten ei ole asiaa PTksi. Oli vaan pakko nyt kirjoittaa tällanen höpöhöpostaus, koska tuli niin superonnellinen olo! 🙂 Että ei mulla muuta 😀

~T

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *