lauantai, heinäkuu 20, 2019
Muut

Hiljennyt some

Blogissa on ollut hiljaista jo pidemmän aikaa. Nyt myös sovelluksista eniten käyttämäni, Instagram stories, on aika tehokkaasti hiljennyt. Miksi? Mitä mulle kuuluu?

Somen hiljaisuuteen on monta syytä. En oikeastaan edes ajatellut asiaa sen tarkemmin ennen kuin pari päivää sitten, jolloin koko somen avaaminen aiheutti suoranaisesti pahan olon. Silti siellä kyllä vietin aikaa.

Nyt tuntui kuitenkin taas siltä, että haluan aidosti kirjoittaa. Joten tässä nyt sitten tätä kirjoitan.

Syy numero yksi on hyvin yksinkertainen. Työnkuvaani kuuluu vahvasti myös some ja sain jonkinlaisen someähkyn, sillä en milloinkaan voi pitää taukoa sieltä, vaikka haluaisinkin. Se tuntuu välillä absurdilta, ja on samalla syy sille, miksi en tavoittele omilla kanavilla oikeastaan yhtään mitään. Ehkä pitäisi.

Tästä ei ole kauaakaan, kun keskustelin aiheesta työkaverini kanssa. Tultiin molemmat siihen lopputulokseen, että aika karua kun ei voi vain sulkea kaikkea ja olla saavuttamattomissa edes hetkisen. Ei voi. Työ vaatii jatkuvaa läsnäoloa sosiaalisessa mediassa.

Inner peace, Inner peace..

Toinen iso syy on ollut yksinkertaisesti se, että on ollut niin paljon kaikkea meneillään. Ei välttämättä määrällisesti enemmän mutta kaikki on vain ollut kokonaisvaltaisempaa. Ja todella järjestelmällistä. Kaikki on ollut todella todella aikataulutettua eikä spontaanille somettamiselle ole ollut aikaa saati intoa.

Kolmanneksi isoksi syyksi luen sen, että myönsin itselleni joku aika sitten, että on ollut vaikeaa. Eräs päivä jopa itkin kauneushoitolassa. En ole itkenyt pitkään aikaan, joten kaipa sekin oli tavallaan ihan hyvä juttu. Jo jonkin aikaa minua on vaivannut eräs asia, jonka vaikutus on ollut suurempi kuin olen tajunnut. Tähän asiaan en ole voinut itse vaikuttaa, mikä on tehnyt tilanteesta turhauttavan.

Viimeinen niitti oli se, että yksi yö meni huonoilla unilla. Tiedän ja tunnen itseni sen verran hyvin, että kun nukun huonosti kaikki on tuhat kertaa vaikeampaa. Haluan palata itseni motivointiin ja dieettikuulumisiin omassa postauksessa, koska siitä on kertynyt paljon ajatuksia.

Sitten riittää läjäpäin pienempiä syitä, kuten Netflixin käyttöönottaminen, hurahtaminen erääseen podcastiin, kesäiset säät jne jne.

Mä haluaisin kirjoittaa todella syvällisesti mutta samalla suojella mun yksityisyyttä enemmän kuin ennen. Siitä on jotenkin tullut tärkeämpää, varsinkin kun haluaisin pitää blogin, fitneksen ja ammatin täysin erillisinä. Se ei taas ole mielekästä kirjoittamisen kannalta, joten tässä on aikamoinen pulma ratkaistavaksi.

En kuitenkaan ole suunnitellut blogin lopettamista tai mitään sellaista. Kesäkuun alkupuolella oli tarkoitus kirjoittaa inbody-mittauksesta, joten siitä aiheesta tulee seuraavaksi juttua. Hetken hiljaisuus teki hyvää, mutta nyt on mielestäni hyvä hetki mennä bloginkin kanssa eteenpäin – ja kohti syksyä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back To Top