gtag('config', 'UA-136790067-1');
sunnuntai, elokuu 25, 2019
Uncategorized

Hiuskatastrofi

Tämän kirjoituksen tarkoituksena ei ole todellakaan haukkua tai kyseenalaistaa kenenkään ammattitaitoa mutta haluan silti kirjoittaa mitä mulle, tai lähinnä mun hiuksille, tapahtui tämän syksyn aikana. Sen takia jätän nimeämättä mistä kampaamosta tai kampaajasta on kyse. Lappeenrannassa kuitenkin tämä paikka sijaitsee.

Mä kävin edellisen kerran kampaajalla talvella 2016, muistaakseni joskus helmikuun aikoihin, näytin kuvasta haluamani värin ja lopputilanteesta ei tullut haluamani kaltainen mutta kuitenkin ihan ok. Alla (huono) kuva lopputuloksesta .

Huhtikuussa meillä sitten oli tiedossa reissu Kroatiaan, joten ei ollut järkeä mennä värjäämään hiuksia ennen sitä. Reissusta palattuani oli kaikenlaista kiirettä eikä kampaajalle tahtonut löytää aikaa. Eikä tosin ollut mielessäkään mitään ideaa mitä olisin halunnut. Olen sen tyyppinen ihminen, joka aina miettii tarkalleen mitä haluaa. En voisi koskaan vain istua kampaajan tuoliin ilman suunnitelmaa. Olen myös kuullut heiltä, että sellaiset asiakkaat ovat hankalia, koska lopputulos harvoin ylittää heidän odotuksensa. Moni unohtaa, että kampaajakin on vain ihminen, eikä mikään taikuri. 😀 Asiaan palatakseni, seuraavaksi muutama kuva miten väri muuttui ilman mitään värikäsittelyitä (eli siis ilman kampaamokäyntejä). 

matkalla Kroatissa ja tukka miljoonan sotkussa 😀
kesällä töissä, pieni raskausmaha

Pian sitten sainkin tietää olevani raskaana joten en uskaltanut hiuksia värjätä sen takia. Jossain vaiheessa tajusin tai muistin kuitenkin kysyä neuvolasta, miten turvallista värjäys on ja sain sieltä vastauksen, jonka myötä varasin vihdoin ajan, sen jälkeen kun olin pitkään harkinnut minne värjäyksen halusin mennä toteuttamaan. Näytin kampaamossa tismalleen samaa kuvaa, kuin silloin talvella ja sen myötä hiukseni on alla olevan värinen.

heti värjäyksen jälkeen
muutamien pesujen jälkeen
hieman jo kulunut väri

Hiuksista tuli siis todella tummat ja voi voi sitä pettymyksen määrää, kun pääsin kotiin. En ymmärrä miten lopputulos saattoi poiketa niin kovin siitä mitä oli tarkoitus tehdä. Kampaajan tuolissa muistan kuinka pahalta tuntui katsoa peiliin hiuksen ollessa melkein musta. Kyyneleitä pidätellen vakuutin kampaajalle värin olevan hyvä.. 😀 Ja jotta kaikki muutkin ymmärtäisivät niin julkaisen vielä kuvan, jota kampaajalle näytin.

kuva: pinterest

Eli tosiaankin yllä oleva on tai oli mun unelmieni hiusväri ja se on viimeisen vuoden aikana epäonnistunut kaksi kertaa. Ehkä mä sitten olen vaatinut liikoja mutta tämä nykyinen väri on itselleni aivan liian tumma varsinkin, kun oma iho on niin vaalea. Uskon, että jotkin voivat samastua siihen tunteeseen, kun jokin asia ei vain tunnu omalta. Sen vuoksi varasin uuden ajan heti epäonnistuneen värjäyksen jälkeen ja huomenna vihdoin on luvassa korjausyritys, tosin eri kampaamossa. 

Mä oon myöskin sellainen ihminen, joka ei kykene haukkumaan muiden työtä, joten sen vuoksi en halunnut palata samaan kampaamoon, vaikka monet minulle yrittivät kertoa, että on ihan ok vaatia korjausvärjäystä tai jotain muuta hyvitystä. Jopa tämä nainen, jolle mulla on nyt aika varattuna suositteli palaamaan samaan kampaamoon ja totesin hänelle etten vain pysty. En ainakaan sen jälkeen kun olin vakuuttanut hänelle värin olevan hyvä.. Ja niin mä maksan enemmän mutta omapa on tyhmyyteni. 😀 Koska hiuksethan on naisille niin tärkeä asia, että ihan vähän jännittää mikä se lopputulos on huomenna. 

ps. pahoittelut kännykkäkuvien laatua 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back To Top