Uncategorized

Johanna Forsström & Nordic Sales Crew

Fitness24Sevenin jokavuotinen syksyn myyntikoulutus järjestettiin viime perjantaina Helsingissä, jonne suunnattiin työkaverin kanssa. Päivä oli pitkä ja koostui kahdesta osasta: Johannan voimaharjoitteluluennosta ja Nordic Sales Crew:n myyntikoulutuksesta.

Tästä postauksesta olisi varmaan tullut hitosti parempi, jos olisi ottanut kuvia paikan päältä, mutta ainoat kuvailut meni suoraan instan storyyn (@pentuija). Helsingin Seurahuoneella olisi ollut nimittäin loistavat puitteet kuvailuun, ei sillä että yhtään ylimääräistä aikaa olisi ollut luentojen välissä.

Voimaharjoitteluluento keskittyi aika napakasti siihen voimaan ja luennon pitäjä olikin täysin uusi nimi itselle, sillä ei ole paljon tullut seurailtua tätä voimanoston puolta. Hän on siis pt-yrittäjä, urheilija ja Spartan Gearin kouluttaja. SG:n koulutuksissa Fitness24Sevenin henkilökunta on ollut aikaisemmin, silloin tosin kannoin toista ihmistä sisälläni, enkä pystynyt täysillä osallistumaan mutta se asia korjaantunee tulevaisuudessa.

Alkulätinät kerrottu ja sitten päivän sisältöön, josta mun on pakko mainita erityisesti NSC (=Nordic Sales Crew). Ajattelin, että kauheen tylsää joku myyntikoulutus, ihan kun ei ois tarpeeksi oppinu myyntiä jo koulussa oman osuuskunnan parissa ja pt:n työssä muutenkin. Hohhoijaa. Sitten tän porukan kaksi tyyppiä käveli sisään ja järkytyin – positiivisesti.

Nuo kaksi tyyppiä olivat nimittäin oikein nuoria miehiä puvut päällä ja kun he astelivat sisään – voi sitä karisman määrää. Aiheena oli joku (tylsä) myynti, johon ei pahemmin löydy intohimoa mutta odotin vain koko ajan, että saisin kuulla lisää. Parasta päivän päätteeksi olikin se, että ehkä he onnistuivat pienen kipinän sytyttämään myyntiä kohtaan ja heiltä sai ihan todella konkreettisia vinkkejä myyntiin nimenomaan pt:n työssä, mutta myös yleisesti.

Nykypäivänä kaikki yritykset etsii ”hyvää tyyppiä” ja ovat ”huippuja työnantajia”, eikä työ ikinä ole tylsää tai ilmapiiri laimeeta. Ihan samalla tavalla kuin työnhakija joutuu myymään itsensä yritykselle, niin yritykset myyvät itseään nuorekkailla työilmapiireillä ja ties millä, työnhakijoille. Harvoin sitä oikeesti uskoo, mutta tämä yritys jätti olemuksellaan, käytöksellään ja puheellaan sellaisen kuvan, että se voisi olla aika mahtava työpaikka. Vinkkinä vaan niille, jotka etsii työtä vaikka sieltä myynnin parista. 😉

Fitness24Sevenin koulutuksien tarkoituksena on tietysti pitää personal trainerit ammattitaitoisina ja ajan tasalla muuttuvassa ympäristössä. Ketju ja heidän konsepti meneekin omasta mielestä koko ajan parempaan suuntaan ja he haluavat todella kehittyä markkinoilla ja vastata kovaan kilpailuun, joka vallitsee alalla. Innolla jään odottamaan tulevaisuutta omankin työn parissa, kunhan ensin pääsee kunnolla vauhtiin.

Koulutuspäivän päätös oli aika hauska, sillä millä todennäköisyydellä törmään junassa Kirsikan kukkia -blogin Kirsiin, joka on myös lähdössä Helsingistä Lappeenrantaa kohti? Ja joka päätyy istumaan meidän taaksemme? Voi näitä tämän maailman mysteereitä! Mutta kiva oli nähdä Kirsiä! 🙂

Tänään meillä on jälleen PT-ilta 16-19, joten kannattaa tulla salille edes pyörimään ja juttelemaan meidän kanssa, sillä nyt saa kysyä – ja me vastataan! Apua saa myös treeneihin, jos tarvitsee ja jokainenhan tarvitsee vaikka ei sitä vielä itse tietäisi. Nähdään siellä! 🙂

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *