gtag('config', 'UA-136790067-1');
sunnuntai, elokuu 25, 2019
Uncategorized

Kari Traan uudesta mallistosta

Syksyn piristykseksi ostin itselleni uusia treenivaatteita Kari Traan mallistosta. Hänen vaatteensa jaksavat aina ilahduttaa väreillä, joita ei takuulla muilta merkeiltä löydy. Kiinnitin huomiota jo edelliseen mallistoon, mutta tämä uusi miellytti vielä enemmän ja olisinkin voinut ostaa jokaista kappaletta jokaisessa värissä 😀 Onhan se nyt aina kivempi reenailla vaatteissa, jotka ovat mukavat päällä ja sen lisäksi vielä näyttävät hyvältä! Erittäin tyytyväinen asiakas siis täällä näin! 🙂 Nämä tilasin Sportamorelta, koska siellä on aina parhaat hinnat ja monipuolinen valikoima. Nykyisin en oikeastaan muualta edes tilaile, ellei kyseessä ole better bodies, six deuce, yms. Toimitus on ilmainen ja nopea, joten suosittelen lämpimästi tsekkailee heidän verkkokauppansa! Eikä tämä ole edes maksettu mainos, vaan ihan vilpittömästi suosittelen.!

Lomani alkaa olla lopuillaan ja tuntuu ettei mitään saanut aikaiseksi. Eikä tuossa myöskään pahemmin kerennyt rentoutumaan. Huomenna aion kuitenkin ryhdistäytyä sen verran, että saan luettua tentteihin.

Onneksi salihommat kuitenkin luistaa hyvin. Tänään saatiin pakaratreeni valmiiksi ja sovittiin samalla mun ekoista poseerausharjoituksista. Seuraavaksi onkin armotonta treenausta luvassa. Valmentaja oli tänään jopa vähän huolissaan siitä, että alkaako lihasta olla liikaa bikinisarjaa ajatellen. En kehdannut mainita, että myös body kiinnostaisi. Jatketaan nyt kuitenkin sillä mihin ollaan alunperin ryhdytty. Liian innoissani taidan olla koko hommasta ja ensi viikolla täytyisi vähän irrottautua tuosta omasta kuplasta, kun kouluvelvollisuudet kutsuu taas. Nimenomaisesta kuplastani palailen kirjoittelemaan vielä tarkemmin myöhemmin. 🙂

~T 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back To Top