gtag('config', 'UA-136790067-1');
sunnuntai, elokuu 25, 2019
Uncategorized

Kehitystä kuvina

Omasta mielenkiinnosta aattelin kirjoittaa kokonaisen postauksen verran siitä, että kuinka mun keho on muuttunut saliharrastuksen myötä ulkoisesti. Näitä on myös hauska itse katsoa, koska jossain vaiheessa oma silmä tulee sokeaksi kehon muutoksille. Itse voin ainakin myöntää etten näe niin selvästi omaa muutostani, kun taas valmentaja antoi hiljattain paljonkin kehuja, että eteenpäin ollaan menty. Aloitetaas 2014-15 vuoden kuvilla, jotka ilmentää hyvin vahvasti sitä, että olin todellakin enemmän kestävyys- kuin lihaskuntotyyppinen. Olin myös kireempi.

Näissä vanhoissa kuvissa näytän kyllä niin pieneneltä, jopa omaan silmään! Painoakin oli kyllä paljon paljon vähemmän. Haluisin kuitenkin muistuttaa ettei vaakaa saa tuijottaa liian kriittisesti, sillä tärkeintä on kehonkoostumus. 

Aika nopeella vilkaisulla näkee, että esimerkiksi minkäänlaisia olkapäitä ei ole. Toisaalta, toi olikin sitä aikaa, että treenasin vain huvin vuoksi eikä suurempia tavoitteita edes ollut. Oon ollut kehotyypiltäni aina sellainen, että rasva tarttuu helposti käsiin; hauikseen ja ojentajaan. Nykyisinkin kyseisissä paikoissa on ihan kiva rasvakerros päällä eikä lihaserottuvuus siellä ole kovin hyvä.

Luonnollisesti olkapäät on nyttemmin ottaneet kivasti osumaa ja massaa on iha eri tavalla yläkehossa. Vaikkakin, yläkroppa on edelleen melkoisesti jäljessä alakropasta mutta minkäs teet, kun jalkapäivät vaan on niin super kivoi 😀 Noiden kuvien ottamisestakin on vierähtänyt jo vähän aikaa ja omasta mielestä ollaan saatu vielä hippasen enemmän kehitystä niihin. 🙂

Ylläolevassa kuvassa taas huomaa sen miten peppua pitäisi saada ’suuremmaksi’. Kuvassa on toki vähän epäedullinen kuvakulma ja näin, mutta peppu on tärkee näissä fitness hommissa. Onneksi sinnekin on saatu vähän lisää kehitystä tässä viime aikoina.

Hauis oli pitkään mun lempitreenattava ja se on kyllä ollut hyvänkokoinen varsinkin bikini kisaajalle. En ehkä edes malttais odottaa että dieetti alkaa ja lihaserottuvuus paranee sen aikana. Sen vain tiedän, että käsivarret on oikeestikin isot noin niinkun naiselle, jos ajatellaan 😀

Mua harmittaa hirveesti etten oo tajunnut ottaa mun selästä kuvia niiltä ajoilta, kun se oli ihan minimaalinen mutta tuossa yks päivä innostuin kuvaamaan ihan kunnolla ja näin yksin asuvana ihmisenä selfietikulle tuli kerranki järkevää käyttöä. Ja tietty laatu sen mukaista mutta ehkä kestämme sen nyt tällä kertaa.

Kaikista paras tilanne olisi, jos pääsisi salille ottamaan vähän kehityskuvia in action mutta joka kerta, kun meen sinne, niin treeni vie vaan voiton ja sen jälkeen onkin kova kiire syömään. Sen verran kuitenkin tiedän, että monet vaatteet ovat jääneet juuri selän kohdalta pieneksi tai sitten vaan näyttävät typreriltä, koska selkä on selvästi leveämpi kuin ennen. Olen silti kyllä tyytyväinen tämän hetken tilanteeseen ja selän malli miellyttää, vaikka vaatteet jäisikin pieniksi! Onneksi tässä kerkeää vielä kehittymään lisää kisoihin mennessä. Kovia treenejä siis tiedossa.

Huomen illalla palailen takaisin Lappeenrantaan, toivotaan että nämä kiireet helpottaisi jossain vaiheessa ja voisi ihan ajatuksen kanssa kirjoitella 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back To Top