Uncategorized

Kekäleen kanta-asiakasilta

Joku aika sitten postin mukana tuli kutsu Kekäleen kanta-asiakasiltaan ja innostuin ilmoittamaan itseni ja poikaystäväni mukaan sinne. Olen todella huono lähtemään mihinkään tuollaiseen mukaan mutta tällä kertaa ajattelin, että miksipäs ei. 

Liityin aiemmin tänä vuonna kyseisen liikkeen kanta-asiakkaaksi, koska sain siellä todella hyvää palvelua etsiessäni mekkoa hautajaisiin. Harvoin jää sellainen hyvä fiilis mikä tuolloin jäi. Enkä oikeastaan ollut aiemmin noteerannut koko liikettä, vaikka olin monet kerrat siitä ohi kävellyt. Liikkeestä löydät muun muassa seuraavat merkit: Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Gant, Guess, Balmuir, Vila, Ted Baker ja Canada Goose.

Ted Bakerin kauniit pussukat.. 🙂

 

Ilta järjestettiin tosiaan keskiviikkona 30.11 aikavälillä 18-20, joka tarkoitti liikkeen olevan auki vain meitä ”kutsuttuja” varten. Minusta oli tosi kiva ajatus, että saimme shoppailla ihan rauhassa in private.Ilta oli muutenkin todella onnistunut ja hienostunut, sillä ovella odotti hymyilevä neitokainen valmiina vastaanottamaan saapujien takkeja. Pienistä eleistä tulee tosi hyvä mieli. Mua ihan vähän huvitti, kuinka moni vieraista oli keski-ikäisiä ja siitä vanhempia, se oli jotenkin suloista. Alakerrassa meille tarjoiltiin joulun teeman mukaisesti tietenkin joulutorttuja, glögiä ja suklaata sekä niiden lisäksi vielä lihapasteijoita.

iso maha jo : o

Illan aikana kaikki tuotteet olivat 15 prosentin alennuksessa ja takit -20%. Tämä ei muistaakseni koskenut Canada Goosea, sillä olen ymmärtänyt etteivät heidän tuotteensa ole ikinä alennuksessa mutta en nyt mene kuitenkaan vannomaan. En itse niitä sen tarkemmin tutkinut. 

Löysin täydellisen Vilan takin mutta tällä kertaa jätin sen vielä kauppaan. Osittain sen takia, että en tiedä kuinka kauan se olisi minulle mahtunut. Toisaalta takkiin oli kyllä ommeltu sellaiset venyvät kappaleet, joten se olisi ollut täydellinen. Monet takit/bleiserit ovat jääneet mulle pieniksi saliharrastuksen myötä, koska ovat alkaneet kiristää selästä niin paljon. Rakastuin takkiin niinkin vahvasti, että toivon niitä olevan vielä jäljellä joulualennusten aikaan, silloin sen voisi vaikka ostaakin.. 🙂 Lisäksi naurettiin kuinka minun ei takaapäin uskoisi olevan raskaana laisinkaan. 😀

Mitäs mä sitten loppujen lopuksi kotiutin?

Kauan haluamani alusasusetti! Olisin varmasti saanut sen netistä halvemmallakin mutta halusin tukea nyt Lappeenrannassa olevaa kauppaa, täällä kun kaikki tahtoo mennä konkurssiin vuoronperään. Ja tosiaan myös näistä lähti -15% ja olihan siinä se hyöty, että ostokset sai heti matkaan.

Mies sovitteli kovasti kauan haluamaansa villakangastakkia parissakin eri mallissa mutta tällä kertaa ei löytynyt sitä täydellisesti istuvaa. Hänellä tahtoo olla sama ongelma kuin minulla, että kiristää selästä. Vyötärölle jää puolestaan aina tuplasti tilaa, koska on ruumiiltaan sen mallinen salilla käynnin vuoksi.

Olisihan siellä ollut paljon muutakin ihanaa ostettavaa kuten Balmuirin tuotteita mutta yritän pitää mun lupauksen ja olla tuhlaamatta ihan hirveesti. Vauva tulee tarviimaan kuitenkin enemmän juttuja kuin itse. Se piti vielä mainita, että Kekäleellä on uusi kanta-asiakasohjelma ”Charmi”, johon kannattaa tutustua jos shoppailee Lappeenrannassa päin. Kaiken kaikkiaan oli mukava iltama ja jäi hyvä mieli kun ei käyttänyt liikaa rahaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *