Treenaaminen Video Vlogi

Kellaripunttia & pätkiä treeneistä

Heij alla!

Vihdoin olen kerennyt editoida lisää videomateriaalia – jei! Tehtiin pahimpaan korona-aikaan treenejä meidän asuintalon kellarissa ja minusta se oli ihan kivaa matskua julkaistavaksi.

Seuraava video on vielä vanhempaa materiaalia mutta sen jälkeen alkaa tupsahdella kisavideoita, joista ekaan olenkin tainnut kuvata kaiken materiaalin valmiiksi, eli ei puutu kuin editointi. Olen alkanut jopa tykkäämään siitä, joten nyt alkaa videoita pesemään. 😀

Toiveita kisavideoihin liittyen saa esittää täällä, Instagramissa tai tubessa – you name it! Monihan samanlaista ”videopäiväkirjaa” onkin pitänyt kisadieetillä, mutta jos jokin asia on jäänyt askarruttamaan mieltä, niin nyt on mahdollista saada vastauksia kysymyksiin.

En ehdi käyttää videoiden visuaalisiin elementteihin paljoa aikaa, tai oikeastaan en halua, kuten tämä alla oleva kansikuva hyvin ilmentää. Mieluummin panostan sitten videoiden kuvaamiseen & editointiin. Ja tämä uusin video on kuvattu puhelimella, joten laatu on hetken aikaa vielä vähän kökömpää. Seuraavassa videossa on jo sitten vlogikamera käytössä. Voisin julkaista uuden videon aina viikonloppuisin, niin näitä tulisi hyvässä tahdissa. Palataan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *