Uncategorized

Laatua treeneihin Sudiolta

sudio giftbox

Vähän aikaa sitten törmäsin Camin instassa yhteistyöhön, joka on ehkä paras tähän mennessä just omiin tarpeisiin. Innostuin siitä sen verran, että jäin todella pohtimaan pitäisikö mun ostaa ne. Tarvetta niille treeneissä on ollut jo pidemmän aikaa, sillä halvat eBaystä tilatut rikkoutuivat joku aika sitten. Kyseessä on Sudion upeat kuulokkeet, jotka eivät itse asiassa olekaan ihan tavalliset kuulokkeet, johon päästään seuraavaksi: Nimittäin niihin upeisiin ja ainutlaatuisiin ominaisuuksiin!

Nämä kuulokkeet ovat sellaiset, että kestäävät kyllä tarkimmankin tyylilyylin syynäyksen, sillä ne suorastaan hehkuvat arvokkuutta ulospäin. Ovat katu-uskottavat ihan street-pukeutumisessa mutta sopivat kaveriksi hienompaankin asuun.  

Mitä mä sitten vaadin kuulokkeilta? Eli, mitä ominaisuuksia näissä kuulokkeissa täyttyy?

white headphones from sudio

Kuulokkeissa ehdottoman parasta on niiden langattomuus! Mikään muu ei salilla ärsytä yhtä paljoa, kun se että kesken kovan sarjan kuulokkeet lentävät jonnekin tai tarttuvat kiinni siten, että liike on mahdotonta tehdä. Ja ainakin hyvä flow keskeytyy, jos kuulokkeiden tai johtojen asentoa pitää vähän väliä säätää. Kaikista ärsyttävintä on kuitenkin kuulokkeiden tippuminen korvilta..

Mulla on ollut nappikuulokkeita laidasta laitaan sekä myös yhdet näiden kaltaiset, perinteisen malliset kuulokkeet. Kaikki niistä ovat olleet surkeita ja hajonneet jossain vaiheessa. Mulle ehdoton no-no oli myös nappikuulokkeet, koska en edelleenkään suostu uskomaan sellaista mallia olevan, joka oikeasti pysyy korvissa. Treeneissä kuulokkeilta kun vaaditaan vähän enemmän, sillä on hyppyä, pomppua, pää alaspäin tai makuullaan olevia liikkeitä!

sudio headphones

Johdottomuuden lisäksi rakastuin näissä kuulokkeissa siihen, kuinka ne sulkevat melua pois jo pelkästään sillä, että ne asettuvat korvien ympärille optimaalisesti. Ei tarvitse pitää musiikkia kovalla, joka suojelee korvia pitkällä tähtäimellä. Itse kun haluan keskittyä siihen musiikkiin ja sen tulee kuulua hyvin. Edellisissä kuulokkeissa musiikkia on joutunut huudattamaan kovalla, koska taustaäänet ovat kuuluneet niistä läpi. Näissä ei ole sitä vaaraa!

Nyt seuraavaksi mennään sitten siihen ainutlaatuiseen ominaisuuteen, johon en ole kyllä muissa kuulokkeissa törmännyt. Oletteko valmiita?

En tiedä ymmärsittekö, mitkä kuvissa on kyseessä, mutta Sudion kuulokkeissa, tässä ostamassani mallissa, ulkonäköä saa tuunattua vaihdettavilla ”kapseleilla”. Noita vaihtokapseleita ei ole pakko tietenkään hankkia, mutta itse valitsin sinisävyiset lehtikuvioiset kapselit, jotka sopivat hyvin useimpiin treenivaatteisiini. Tämä ominaisuus on mahdollinen tässä Regent-mallissa. Kuulokkeita muuten saa valkoisina sekä mustina, mutta lisää väriä ja persoonallisuutta saa kapseleilla. Kuinka siistiä? Todella hyvä idea joltain älyköltä. 😀

Näin hienot niistä tulevat! Kapselit pysyy paikoillaan omanlaisella tekniikalla, eikä niiden tippumista tarvitse pelätä. Lisäksi kuuloketyynyt ovat unelmaisen pehmeät ja tuntuvat korvilla hyviltä, ei paina eikä hankaa. En oo koskaan ollut yhtä innoissaan muiden yhteistyöpostauksista, mutta sitten kun pitkään etsimäni tuote hyppää silmille alekoodin kera.. en voisi olla iloisempi nykymaailman blogimaailmasta. Ihan selittämättömän upea fiilis!

blue feather caps

Syy kuulokkeiden suositteluun kaksinkertaistuu muustakin syystä kuin ominaisuuksien kautta. Oli nimittäin upeaa huomata, kuinka paljon Sudio on panostanut brändiin ja asiakaskokemukseen ihan pienillä yksityiskohdilla. Näitä yksityiskohtia ovat nuo supersuloiset lahjapakkaukset, jossa kuulokkeet toimitettiin halutessaan, free of charge, tietenkin. Mukana tuli myös laatutakuusta kertova kortti. Kaikki nämä pienet seikat yhdessä muodostavat kokonaisuuden, joka viestii laadusta.

Mietittekö nyt kuinka paljon nämä kustantavat? Voin sanoa, että kuulokkeet vaikuttavat paljon arvokkaammilta käsissä kuin ne todellisuudessa ovat, sillä..

..Sudio Regent White on vain 89 €. Tästä sain  -15% Camin koodilla, joka ei todellakaan ole paha hinta laadukkaista kuulokkeista. Mahtavuutta!

Nyt vain laadukkaita treenejä paukuttamaan laadukkailla kuulokkeilla! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *