Uncategorized

Lappeenrannan Bodystock

Tiesittekö, että Syke Training Centerille avattiin Bodystockin myymälä ihan äskettäin? Avajaisia vietettiin tiistaina, jolloin tarjolla oli maistatuksia ja 15 prosentin alennusta vaatteista. Tai ainakin Better Bodies -valikoimasta, en tajunnut edes kysyä koskiko se myös muita merkkejä.

Bodystockin avajaiset

Kävin ihan pikaisesti paikalla pyörähtämässä ja siellä olikin mukavasti ihmisiä. Liikehän on tosi pieni mutta siihen nähden sen valikoima on huippu! Plussaa myös sijainnista. Mikä olisikaan parempi paikka kuin kuntosalin välitön yhteys?

Lisäravinteita

Kävin liikkeellä jo aiemmin ja silloin valikoima ei ollut vielä yhtä monipuolinen kuin avajaisissa. Nyt oli pöksyä, vaikka minkälaiseen makuun. Better Bodies kehittää jatkuvasti uusia mallistoja, eikä vaatteita myydä monessa kivijalkaliikkeessä, joten tuolta uudesta Bodystockista löytyy kyllä paras valikoima, jos vaatteita haluaa esimerkiksi sovittaa.

urheilutrikoot

Liikkeellä on myös verkkokauppa, joten jos jotain tuotetta ei löydy niin sen voit tilata suoraan liikkeeseen tai voit pyytää henkilökuntaa tekemään sen puolestasi. Ei taida olla enää helpompaa?

Syke alkaa olla sellainen treenaajan unelmapaikka, koska siellä on kuntosali, ryhmäliikunta, saunat, toiminnallinen tila, crossfit häkkyrä, solarium, pt-palvelut ja nyt tämä Bodystock. Oon kuullut myös, kuinka ulkopaikkakuntalaiset kehuu Sykettä parhaaksi saliksi, jossa he on käyneet. Lauseessa vilahti jotain ”luksuksen” tapaista, jos en ihan väärin muista.

On tosi hienoa, että ollaan saatu toi keskus Lappeenrantaan ja ylipäätään, että yritykset uskaltaa lähtee kehittymään täysillä. Huomaan, että tuo on selvästi jonkun palava intohimo. Se jotenkin välittyy ihan ulkopuolelle asti.

Viralliset esittelyt ohi, joten ostinko mä sieltä mitään?

BB Chelsea Sweater

Totta kai! Tai siis öö.. Aluks mun ei pitänyt, mutta oon katsonut BB:n Chelsea Sweateria siitä lähtien, kun se tuli myyntiin. Nyt siitä sai alennusta 15 prosenttia, joten olisitko itse jättänyt ostamatta? 😀 Kyseinen tuote kuuluu tosiaan uudehkoon mallistoon ja tänä syksynä merkin kuoseissa on taas näkynyt army-teema aika vahvasti.

Ootko käynyt liikkeellä? Mitä mieltä oot? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *