Uncategorized

Mikä niissä volyymiripsissä viehättää?

Ennen kuin menen itse ripsiasiaan, niin täytyy kiittää kaikkia edelliseen postaukseen kommentoineita, jotka jakoi omia kokemuksia ja toivotti jaksamisia <3 Nyt siis vaikuttaisi, että antibiootti ja ahkera imetys lähtivät auttamaan!! 🙂

Sitten itse aiheeseen. Volyymiripset. Olen aloittanut oman ripsipidennystaipaleen, silloin kuin oli pelkkiä klassisia ripsiä. Ihan ensimmäiset ripset otin Varkaudessa, jotka olivat tuolloin nimenomaan klassiset, minkkiripset. Oli ne minulla vähän aikaan mutta olin aika pettynyt kaikesta hehkutuksesta johtuen. Ne pysyivät kauniina sen ensimmäiset 24 tuntia mutta sen jälkeen ripset alkoivat melko nopeasti tippua ja olivat… noh, melko kauheat. 

Lappeenrantaan muutettaessa tarjontaakin alkoi olla enemmän. Olin varma, että alkuperäiset Xtreme Lashesit ovat varmasti paljon laadukkaammat ja halusin kokeilla niitä. Taas jouduin hieman pettymään, koska eivät ne pysyneet sen paremmin.. Varsinkin ensimmäinen suihku tuhosi ne aina. En jaksanut elätellä niiden kanssa enää toivoa, joten annoin niidenkin olla. 

Sitten jossain vaiheessa huomasin markkinoille tulleet uutuudet: volyymiripset. Varasin yhdestä hoitolasta ajan. Ne pysyivät paremmin mutta tämä tekijä tekee enemmän luonnollista tyyliä. Eikä siinä ole mitään vikaa mutta itse olin halunnut ripset juuri sen takia, että ne olisivat näyttävät ja erottuvat. Mitä järkeä maksaa nimittäin kalliista ripsistä, jos ne jäisivät ”vain” ripsivärin tasolle? Mutta on todella hyvä että on monenlaista tyyliä, niin jokainen saa sellaiset kuin haluaa.

En edes oikeastaan muista miten löysin mun nykyisen ripsien tekijän, Johannan. Hänellä olen ottanut vissiin yhteensä kolme kertaa uudet volyymiripset. Välillä olen pitänyt tarkoituksella taukoa ja välillä en ole saanut omaa tyhmyyttäni huoltoa, jolloin ripset ovat jo olleet sen verran kärsineet, että olisivat menneet uusien hinnalla. Pointtina kuitenkin se, että hänen tekeminään ripset ovat aina olleet täydelliset! Joka kerta on saanut olla tyytyväinen, koska hän ymmärtää mitä tarkoittaa kun pyytää näyttäviä ripsiä. Ja niin, en edes tiedä minkä mittainen tai mikä kaari minulla on, sanon vain aina, että näyttävät ripset kiitos ja sellaiset hän tekee!! Johanna toimi ennen Lauritsalassa mutta on ihan äskettäin avannut oman liikkeen tänne keskustaan, josta saa myös kampaamopalveluja. Se helpottaa itseäni todella paljon, kun ei ole enää autoa käytössä.

Kerron hieman teille miksi itse pidän niin kovin näistä volyymiripsistä. Ensinnäkin, minulla on luonnostaan hyvinkin pitkät omat ripset. Se minkä koen niissä ongelmaksi, on niiden suoruus. Ripseäni saa taivutella todella pitkään ja moneen otteeseen ennen kuin se pysyy edes jotenkin kaarella. Se on ärsyttävää, mieltä ja silmää, kumpaakin. Saan siis halutessani hyvän lopputuloksen myös ripsivärillä mutta se vie ihan liikaa aikaa! Joten sitten en meikkaa ollenkaan ja näytän… meikittömältä. 😀 Lisäksi olen todella LAISKA ja HIDAS meikkaaja, enkä erityisemmin pidä siitä.

Toisekseen, (paljon) treenaavana ihmisenä ei ole edes järkeä meikata, koska sen jälkeen menee suihkuun kuitenkin, jolloin meikki valuu viemäriin, samoin rahat. Parhaimmillaan minulla on ollut kolmekin treeniä päivässä, joten se tekee myös kolme suihku kertaa. Ymmärtänette varmaan mitä tarkoitan..? Toki treenata voi myös meikit kasvoilla mutta itse yritän sitä välttää. Lähinnä siksi, että en halua tukkia ihoa ja sen takia, että treenin jälkeen meikit ovat enää harvoin siellä mihin ne oli laittanut.. 😀

Pyrin huoltamaan ripsiä kolmen viikon välein mutta joskus väli venähtää neljään viikkoon. Kolme viikkoa on itselle kuitenkin sellainen, jonka olen kokenut sopivaksi väliksi. Suosituissa paikoissa, kuten Johannalla, ajat menevät nopeasti joten ne kannattaa varata ajoissa. Ripset pysyvät hyvänä tuon kolme viikkoa mutta niitä täytyy muistaa hoitaa päivittäin kotona. Itse harjailen niitä aina, kun vaikuttaa siltä. En siis pelkästään aamulla tai illalla vaan myös päivän aikana. Kastelen niitä myös todella harvoin, olen huomannut että silloin ne kestävät parempina ja kauemmin. Jos ne kastuvat, niin kuivaan heti ja sitten harjaan, siten ne pysyvät muodossa. Mielestäni, ripsiä ja saunaa ei ole tehty yhteen, eli kannattaa unohtaa ripset, jos saunoo paljon. Lisäksi silmiä ei tietenkään saa hangata ja kannattaa varoa myös, että ne eivät vahingossa yöllä hankaudu tyynyyn. Meikkaaminen ja meikinpoistaminen täytyy sekin tehdä varoen ja oikeanlaisilla tuotteilla. Ripset vaativat jonkin verran kärsivällisyyttä.. 🙂

Sitten vielä tiivistelmä hyvistä ja huonoista puolista!

Plussat

 • Silmiä ei välttämättä tarvitse meikata, koskaan! 
 • Kiireisen ihmisen pelastus
 • Treenaavaan ihmisen pelastus
 • Elämä helpottuu ja nopeutuu huomattavasti
 • Näytät aina huolitellulta
 • Laitto ja huolto toimivat samalla kehon rentouttajina
 • Saatavilla montaa eri kaarevuutta ja pituutta
 • Ei haittaa, jos muutama ripsi tippuu, pysyvät silti tuuuheina tekniikan ansiosta
 • Voidaan suunnitella yksilölliset ripset

Miinukset

 • Ei mitkään edulliset
 • Vaativat hoitoa ja varovaisuutta
 • Joillekin saattaa aiheuttaa ongemia silmien kanssa
 • Huolloissa ”ravaaminen”

Ja postaus ei muuten ole yhteistyö tai mikään maksettu.. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *