Uncategorized

miniloma

Ihanan aurinkoista ja helteistä elokuista lauantaita! Mulla on yövuorot menossa vielä tänään, ja unet on jääneet vähille. Aamulla pääsin nukkumaan puoli seitsemän aikoihin ja nousin ylös 10 maissa, täysin sekaisin maailman menosta. Rankan treeniviikon jäljiltä olo onkin aika jyrän alle jäänyt.

Tänä(kään) kesänä mulle ei ole siunaantunut mahdollisuutta käydä missään reissussa tai matkoilla, lähinnä töiden vuoksi. Kaiken kiireen keskellä teki kuitenkin mieli pientä irtiottoa..suunnattiin sitten niinkin erikoiseen paikkaan kuin takas kotihoodeille Lappeenrantaan, todella hurjaa 😀 Otettiin kohteeks Lappeenrannan Hiekkalinna, jossa halusin käydä jo viime vuonna mutta en ehtinyt. Tuolla on siis joka vuosi vaihtuvat veistokset, jotka tehdään mistäs muusta kuin hiekasta. Taiteilijoita tulee ulkomailtakin. Paikka on lähellä satamaa, jossa on muutenkin hauska nauttia kauniista säästä ja syödä vaikka jäätelöä tai vetyjä. 🙂 Itse en herkutella saa, jätin sen varan oikeaan ruokailuun, jossa joustin tän kerran.

Tänä vuonna patsaissa näytti olevan ainakin supersankari- ja marioteemat. Täytyy kyllä ihailla joidenkin taitoja, oikein vaikuttavia nimittäin nämä veistokset.

Supermarion sieni! Kuinka söpö ? 😀

Kuuman päivän päätteeksi päädyttiin syömään Daddy’s Dineriin, joka avautui yhdessä lukuisten muiden raflojen kanssa tänä keväänä, kun Lappeeseen aukesi uusi kauppakeskus, Iso-Kristiina. Siellä ei kyllä oikeestaan ole mitään muuta kuin ruokapaikkoja. Noh, onpa kerrankin varaa valita missä tahtoo syödä, löytyy Tang Capital, Arnolds, Picnic, Jungle juice bar, Spice ice, Kotipizza, Subway ja vielä muutama muu. Kuitenkin, tykkään tuosta Daddysin amerikkalaistyylistä ja kerran käyneenä tiesin etten tulisi pettymään ja oikeassa olit. Halloum-vege -salaatti. Yksi sana vain: Taivaallista.

Sellainen ihanan rentouttava pieni miniloma. Ainiin, reissun paras osio oli kyllä pääsy Punkkariin, teekokoelma kasvoi taas ja pähkinöitä tuli ostettua seuraavaan (ja ensimmäiseen) tankkauspäivään!

Kohta täytyis taas lähteä sinne töihin..väsyneenä.. Pitäisi oikeasti saada unet kohdilleen dieetin tueksi mutta nytkin on niin paljon ihania asioita meneillään ettei vaan malta! Huomenna niistä sitten enemmän jos kerkeää kirjoittelemaan. Voi olla että lepopäivästä revin mieluummin kaikki irti! Ei voi sanoa kuin, että onni on ihanaa <3 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *