Uncategorized

Olaplex..

..on tullut jäädäkseen, ainakin minun käyttööni. Ei sitä ihan turhaa olla hehkutettu ympäri maailmaa ja tästä eteenpäin voin lukea itseni tuohon samaan hehkuttavien joukkoon. Nimittäin. muutama viikko takaperin toden teolla kyllästyin hamppua muistuttavaan hiukseeni ja päätin kokeilla. Olaplexia. Tuota elämän eliksiiriä hiukselle.

Pitkän vaalennus- ja värjäyshistorian omaavana hiukseni latva on jo jonkin aikaa ollut todella karhea, vähän kuin loppuun kulutettu maalipensseli, vaikka noin vuosi sitten leikkuutinkin pitkän tukkani melko lyhyeen malliin. Kerkesin jo vaipua pienoiseen epätoivoon, koska lukuisista yrityksistä huolimatta tukka pysyi takkuisena ja ilkeän tuntuisena, eikä värjäys käynyt edes pienimmissä haaveissa, sillä se olisi ollut mahdoton rasitus jo kärsineelle hiukselle. Aloinkin selailla ratkaisuja ongelmaan ja hyvin pian klikkailin jotenkin internet viidakon seasta itseni Helsingissä sijaitsevan Qhairin sivuille. Ja silloin se syttyi. Palava halu koittaa tuota julkimoidenkin ylistämää Olaplex-hoitoa. Ai että menisin Helsinkiin asti sen takia? No ei nyt sentään.

Seuraavaksi alkoikin Olaplex-palvelun metsästys lähialueilta ja yllättävän pian löytyi muutamiakin paikkoja. Varkauden Hiusfix parturikampaamo kolahti eniten ja ennen kuin huomasinkaan, olin jo kampaamossa varaamassa itselleni tuota hellivää hoitoa. Jep. Nimenomaan, pelkkää hoitoa ilman mitään värjäystä. Tiedostan kyllä itsekin, että hiusvärini on tällä hetkellä jonkin ruskean ja harmaan välimaastoa ja tuskin hivelee upeudellaan yhtään ketään, mutta ratkaisuun olla värjäämättä päädyin ihan siitä syystä etten ole vielä päättänyt jatkanko brunettena vai blondina vai ihan jonain muuna. Nää on taas näitä sarjassamme maailmanluokan probleeeemit.. Ja mikä niin sitten tuo Olaplex on ihan suomeksi? Alla oleva havainnollistava teksti on suora lainaus tuolta

”Innovaatio hiustesi hyväksi

Mikä on Olaplex?Olaplex on kampaamoissa tarjottava uudenlainen lisäpalvelu ja innovaatio, jota käytetään hiusten kemiallisten käsittelyjen, kuten värjäysten ja vaalennusten yhteydessä. Olaplex korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia aivan uudella tavalla. Se antaa luovuudelle entistä suuremman vapauden – sen avulla hiusta voidaan vaalentaa vielä vaaleammaksi ja värjätä entistä dramaattisemmin.
Miten se toimii?Olaplex hoitaa ja korjaa hiuksen kuitukerroksen rakennetta ainutlaatuisen tekniikan avulla. Olaplex perustuu keksintöön, joka estää hiuksen rikkisiltoja katkeamasta käsittelyn yhteydessä ja samalla korjaa jo katkenneita rikkisiltoja. Olaplex estää vahingoittumista, korjaa jo syntyneitä vaurioita ja vahvistaa hiuksia.
Kuinka sitä käytetään?Olaplexia voidaan käyttää kaikkien kampaamoissa toteutettavien kemiallisten käsittelyjen yhteydessä. Olaplex Blond Multiplier No.1 on värin tai vaalennusaineen sekaan lisättävä tuote. Värin tai vaalennusaineen huuhtelun jälkeen hiukset hoidetaan Olaplex Bond Perfector No.2:lla. Olaplex-hoito voidaan tehdä myös kokonaan erillisenä tehohoitopalveluna. Kampaamokäsittelyjen välillä hiusten hyvinvointia voidaan ylläpitää Olaplex Hair Perfector No.3 -kotihoitotuotteella. 
Yhteensopivuus erilaisten hiusten ja tuotteiden kanssaOlaplex toimii kaikenlaatuisissa ja -kuntoisissa hiuksissa. Olivatpa hiukset hennot ja skandinaaviset, paksut luonnonkiharat tai vaikkapa aasialaiset, Olaplex korjaa ja vahvistaa niitä. Samoin Olaplex toimii loistavasti niin voimakkaasti käsitellyissä kuin aivan käsittelemättömissä hiuksissa. Olaplexia voidaan käyttää minkä tahansa sarjan väri-, vaalennus- ja permanenttituotteiden kanssa.
Luotettava ja turvallinenOlaplex on täysin uudenlaista kemiaa, se tekee hiuksista joka käyttökerralla vahvemmat ja parempikuntoiset. Huippukampaajat ympäri maailman ovat testanneet ja käyttäneet Olaplexia asiakkailleen lukemattomia kertoja ja palaute on ollut erittäin positiivista ja kiittävää. Olaplex on tuote, joka pitää itse kokea!”
Ja jotta ylistyspuheelleni olisi myös jonkinlaista visuaalista näyttöä, julkaisen todisteita alla 😀

Muutama päivä ennen Olaplexiä
Olaplexin jälkeen

Puhelimen kamera vääristää hiusväriäni oikeastaan molemmissa kuvissa mutta eron huomannee jokainen! Alempi kuva siis tosiaan otettu heti hoidon jälkeen ja hiukset ovat täysin vapaat muotoilutuotteista yms. Parasta oli kuitenkin se tunne, kun veti sormet hiusten läpi, eikä ollut yhtään takkua, rahinaa tai venyvää hiusta, vaan ainoastaan silkinpehmeyttä joka puolella. Ja sen seurauksena olikin pakko räpeltää hiusta koko ajan kaikkien kanssaolijoiden ärsytykseksi 😀 

Yhteenvetona: Hoito kannatti, palvelu oli ihanaa Hiusfixissä ja mikä tahansa tuleva väri tulee olemaan niin Olaplex on siinä varmasti mukana, suosittelen! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *