gtag('config', 'UA-136790067-1');
sunnuntai, elokuu 25, 2019
Uncategorized

Paras tuote vauvan hoidossa!

Esittelyssä tänään eräs tuote, jonka olen havainnut maailman parhaaksi tuotteeksi vauvan kanssa arjessa. Mieheni tilasi sen jo ennen vauvelin syntymää, oikeastaan vähän sattumalta, koska se oli niin hyvässä alennuksessa. Ei me silloin edes tajuttu kuinka kätevä härveli tulekaan olemaan. Kyseessä on tietysti vauvakeinu. Meidän keinu on Gracon valmistama ja mies osti sen Lekmeriltä. Ihan tarkalleen meillä on tämä malli. Se on tällä hetkellä ainakin loppuunmyyty mutta heiltä löytyy vastaava tuote ja myös sen eri muunnelmia. Hinta määräytyy ”varustelutason” mukaan.

keinussa nukuttaa hyvin.. 🙂

Keinulla on tosi paljon hyviä puolia, jotka helpottavat kotona olemista ja vauvan hoitamista ylipäätään. Keinussa on ensinnäkin 6 eri nopeutta, ajastin ja nauhoitettuja ääniä. Siinä on pieni lelumobiili ja keinu toimii sekä paristoilla että verkkovirralla. Paristot mahdollistavat keinun siirtelyn ja meillä se liikkuukin keittiön, olohuoneen ja makuuhuoneen väliä. Se on tosi kätevä, jos tarvitsee esimerkiksi laittaa ruokaa, koska saa kädet vapaiksi. Vauva viihtyy keinussa ja itse saat samalla hommia tehtyä. Me pidetään keinua aina sillä tavalla, että nähdään kuitenkin pienoinen koko ajan, varmuuden vuoksi. Ei siis jätetä häntä siihen yksin, vaikka härveli onkin turvallinen myös pienille vauvoille. 

Keinussa on turvavyö ja sellainen taso mutta se me ollaan ainakin toistaiseksi otettu irti, koska vauva on vielä niin pieni, että kyseinen ruokailutaso olisi vain tiellä. Ja tosiaan keinu kestää vähän isompaakin lasta, joten siitä on iloa ihan pitkäksi aikaa. Me ollaan ainakin oltu tosi tyytyväisiä tuohon ostokseen, vaikka alun perin ostettiin se huvikseen. En antaisi sitä pois 😀 Kerrankin tuntuu, että rahoille on saanut vastinetta.. 🙂

Onhan se normaalia isompi kokoinen ja vähän tuollainen körmy, mutta onneksi sitä on tosiaan helppo siirrellä tarvittaessa ja voihan sen kasaankin laittaa, jos ei tarvitse niin paljon käyttää. Meillä se on kuitenkin päivittäisessä käytössä ja siinä usein nukutaan myös päiväunet.

Jos yhtään tuntuu, että tarvetta tuollaiselle keinulle saattaisi olla, niin suosittelen kokeilemaan! Onkos muilla hyviä/huonoja kokemuksia näistä? 🙂

p.s ei ole maksettua mainosta tässäkään.. 🙂 ihan vilpittömästi vinkkaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back To Top