Uncategorized

Perjantaista tuli ehkä paras perjantai ikinä

Ennen tätä lausetta olen tuijotellut tietokoneen näyttöä jo jonkin aikaa, koska en keksinyt miten voisin jäsennellä ajatukseni järkeviksi virkkeiksi. Ymmärtäisitte paljon paremmin, jos olisitte nähneet minut perjantaina kotona, kun yhtäkkiä hyppäsin sohvalta kiljuen ja pomppien riemusta.

Better Bodies camo

On ihan hieno ominaisuus, kun nykyajan kännykät näyttävät viestien tai sähköpostien esikatselun ruudulla, joten muutamassa sekunnissa pystyy päättelemään onko kyseessä mieluinen asia vai ei. Laiskasti vilkaisinkin esikatseluikkunan ja se huusi punaisella: rejection!

Pettymys oli suuri, vaikka olinkin tiennyt lopputuloksen jo etukäteen. Silti olin typeryyksissäni elätellyt pientä toivoa. Olin jo siis odottanut vastausta jo tovin mutta enää ei tietenkään huvittanut avata tullutta sähköpostia. Kai se on silti luettava..

Ja sitten päästiinkin jo siihen, että olohuone muuttui ilon ja riemun temmellyskentäksi. Mies ei ehkä ihan ollut pysynyt enää tilanteessa mukana ja hänen katseensa aiheutti sen, että sain vastatuksi jeen ja jippiin lomasta: Mä pääsin lähettilääksi!

Better Bodies musta toppi
Letit toimii salilla!

Vastoin ensimmäistä virheellistä ajatustani, sähköposti olikin ollut erittäin mieluinen ja samalla toki yllättävä. Kaikki, jotka vähänkään harrastaa kuntosaleilua tai vastaavaa, tietävät Better Bodies -merkin. Ja nyt minä saan kunnian olla tuon huippusuositun merkin lähettiläs ja kasvot. Official Better Bodies Ambassador. Se vaan kuulostaa niin hienolta, että en ehkä kestä. Eikä pelkästään kuulosta vaan on!

Tällä merkillä onkin aika hieno motto: ”Regardless of your sex, color or creed, if you trained hard and loved the gym, Better Bodies was your team.” (Lähde) 1982 vuonna alkunsa saanut vaatemerkki on tullut yhä suositummaksi ajan kuluessa ja onpahan meidän tiimiasutkin samaiselta merkiltä. 

better bodies salivyö
Vanha kuva, hehe!

On myös tosi mahtava juttu, että mallistot jaksavat parantua vuosi vuodelta ja yhä enemmän tyylissä näkyy streetwear -tyyppiset vaatteet, joista itse ainakin pidän kovin. Tämä on kiistelty asia mutta kyllä yhä enemmän ihmiset näihin vaatteisiin pukeutuvat muuallakin kuin salilla – ja se on totta monen muunkin urheiluvaatteita tekevän merkin kohdalla.

Muistan hyvin sen ensimmäisen malliston, jonka kanssa olin kosketuksissa kun ajattelin, että minäkin haluan noita vaatteita. Sieltä asti niitä onkin tipahdellut kaappiini enemmän ja vähemmän – onhan niillä oma tila siellä, joka saa huvittuneita reaktioita aikaan muissa. 

Better bodies camo crop sweater
Oispa syksy!

On ihan äärettömän tärkeää, että kuntosalille puetut vaatteet täyttävät aktiiviharrastajan kriteerit urheiluvaatteisiin liittyen, sillä treenistä ei tule mitään, jos suurin osa keskittymiskapasiteetista menee vaatteiden murehtimiseen tai epämukavaan oloon.

Toki tämä asia edustaa minulle paljon muutakin kuin pinnallista puolta mutta niitä asioita en yllättäen tällä kertaa halua avata tänne blogin puolelle. Voisin päättää tämän ajatukseen: You can.

P.s. Onhan noita muutamia kertynyt kaappiin vuosien varrella, kun kaikki postauksen kuvat löytyi arkistosta. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *