Uncategorized

Pökerryttävät valmistujaisjuhlani

Mä, ja mun perhe on aina kuulunut siihen epäonniseen kategoriaan, jossa mikään ikinä, ei varmasti suju kuten oli tarkoitus. Aina käy jotain, joka tuo pikkuisen lisähaastetta tai ainakin lisämaustetta meidän elämään. Kuten esimerkiksi nämä valmistujaisjuhlani viime viikonloppuna. 

Mulle meinasi käydä niin, että tärkeimmät ihmiset (omat vanhemmat) olivat viime hetkellä melkein estyneitä tulemaan ja miehen äiti sitten loppujen lopuksi ei päässyt. Onneksi omat vanhemmat taisteli kuitenkin tiensä tänne meille. Ei sillä, että noille jutuille mitään voisi, kun eihän niille voi. 

Vaikka vieraita oli suht vähän, niin silti päivä oli yhtä mylläkkää, enkä tainnut loppujen lopuksi keretä keskustella kunnolla kenenkään kanssa. Meillä on suhteellisen iso asunto, mutta silti tila kävi vähiin ja sisäilma suorastaan kuumentui. Onneksi veljen tyttöystävä oli supersuuri auttava käsi, eikä edes säikähtänyt mun mauttomia orja vitsejä. 😀 Hän koristeli kakun viimeisimpään muotoon ja lopputulos nähtävillä heti alla.

liivatteeton suklaajuustokakku
Onneksi ei tarvinnut koristella itse! Eikö oo hieno?

Voisiko kukaan uskoa, että olen tehnyt kakun muuten itse? Olen kakustani erittäin ylpeä, sillä keittiössä käyn tasan keittämässä kahvia, mutta silti leipomuksestani tuli yllättävän hieno. Eikä se hirveältä maistunutkaan. 

En pidä täytekakuista kovinkaan paljoa, joten juhlapöydän kruunuksi päätyi kahden suklaan liivatteeton juustokakku. Ei ole vaaraa, että palaisi, olisi liikaa kostutettu, kuiva, raaka tai mitään muutakaan. Toisin sanoen, on helppo valmistaa! Kakku on vieläpä sen verran makea, että riittää taatusti suurehkollekin seurueelle. Niin, että pitäisikö rueta sittenkin bloggaamaan leipomisesta? 😀 

Kakun lisäksi valmistin itse ainutlaatuisia herrasväen pikkuleipiä, jotka ovat myöskin melko helppoja tehdä. Keksien ainutlaatuisuus syntyi siitä, että niihin oli käytetty itse 3D-tulostettua muottia (vain #insinöörijutut) ja tällä kertaa malliksi valikoitui muumien Tiuhti. Tai Viuhti. En erota kumpi. Ja miehen tekemä yksi Minion. Todiste alla. 😀

Ja omaksi asukseni löysin ihanan rennon, mutta tyylikkään mustan jumpsuitin. Puku oli todella mukava päällä verrattuna esimerkiksi mekkoon ja siinä on tuollainen löysä yläosa. Netistä tilattu, mutta kerrankin sattui sopiva koko ilman sovitusta. Tällä kertaa riski kannatti!

Mulla oli tavallaan kaksi eri lookia. Valkoinen pitsimekko virallisessa tilaisuudessa ja musta jumpsuit juhlissa. Kummasta te pidätte enemmän: tästä.. 

yhden söpöilykuvan voi laittaa..

..vaiko tästä?

Juhlien meno oli välillä pökerryttävän vauhdikasta ilman oikeaa ruokaa ja mahtui päivään yksi apteekkireissukin. Juhlat oli silti omasta mielestä onnistuneet ja meillä oli hauskaa. Nyt voi oikeasti sulkea yhden luvun elämässä ja jatkaa seuraavaan.

Pikkuveli ja hänen tyttöystävä jäivät meille vielä yöksi ja vietimme loppuillan kynttilöiden valossa, rauhallisessa tunnelmassa sekä syöden Fafa’sin vege pitoja, koska kaikki olivat liian väsyneitä valmistamaan ruokaa. Se oli ihanan leppoisaa ja Julius jaksoi juhlapäivän hienosti. Ei siis mitkään fitnessjuhlat tällä erää 😉

Saamani lahjat löytyy instastorystä (@pentuija). Jos jotain kiinnostaa kurkkia niitä. Esittelystä puuttuu Michael Korsin kello, jonka sain jo aiemmin.. 🙂

Vielä iso kiitos kaikille ihanista lahjoista, nauruista, seurasta, onnitteluista ja siitä että vaan ootte <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *