Uncategorized

Synnytystarinaa videolla

Se olisi jo lokakuu! Lokakuun alkuun mulla tuli tarve palata synnytykseen, mutta tällä kertaa videon muodossa. Tekstinä tarina löytyy kahdesta osasta, jos haluaa taustaa videolle (ensimmäinen ja toinen osa). Videolle puhuminen syntyi sen jälkeen, kun vaivuin takaisin synnytysmuistoihin tukemalla ystävääni samaisessa urakassa. 

Luin itsekin oman tarinani, sillä kyllähän sieltä paljon oli päässyt unohtumaan jo tässä vaiheessa. Video on kuitenkin sen verran lyhyt, ettei siihen olisi saanut kaikkea edes mahdutettua. Kyseinen kokemus on varmasti subjektiivinen kaikille, joten puhun luonnollisesti vain minun itseni näkökulmasta.

Lyhyesti avaan vielä sen verran, että minun kohdallani epätoivo iski juuri sen takia, että aktiivisen vaiheen alkaessa synnytys eteni edelleen yhtä hitaasti kuin passiivisessa vaiheessa, vaikka olimme toiveikkaasti ja hyvin kärsivällisesti odottaneet sen alkua. Sitten vihdoin sen koittaessa, sitä maagista nopeampaa etenemistä ei tullutkaan. 

Valoinen puoli tässä asiassa on se, että asian kanssa alkaa pikku hiljaa olemaan sinut, enkä usko, että minun tarvitsee sitä enää liiemmin käsitellä. Eli siinä mielessä hyvä!

Lähtökohtaisesti oli tarkoitus puhua sen verran selkeästi, ettei tartteis ryhtyä hirveisiin editointipuuhiin, kun aika on melko kortilla tässä vielä jonkin aikaa. Ja videosta kannattaa kääntää laatu paremmaksi. Samalla hyvä viesti uuden kameran hankkimisesta.. Suosituksia?

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *