gtag('config', 'UA-136790067-1');
sunnuntai, elokuu 25, 2019
Dieetti Fitness Urheilu

Tänään se alkoi – dieettiprojekti

Dieetti on selvästi pyörinyt mielessä paljon enemmän, mitä olin kuvitellut, sillä olen nähnyt paljon unta siitä ihan viime aikoina. Unissa tosin on ollut ikävän värinen sävy, vaikka tämä dieetti onkin ollut hurjan odotettu ihan vuoden alusta asti!

Näissä samoissa tunnelmissa olin tasan kolme vuotta sitten, jolloin aloittelin ensimmäistä kisadieettiäni. Aika menee älyttömän nopeasti, vaikka tuohon kolmeen vuoteen on mahtunut enemmän kuin mihinkään muuhun ajanjaksoon elämäni aikana. Muistan kuitenkin elävästi sen samaisen ihanan pienen jännittävän tunteen kuin nytkin.

Ajatukset tosiaan olivat samanlaisia kuin tällä hetkellä mutta kaikki muu onkin sitten muuttunut. Kaikista eniten minä itse. Koen, että nyt minulla on paljon paremmat lähtökohdat dieettaamiseen, sillä olen panostanut paljon enemmän henkiseen puoleen ja tarkoituksella pyrkinyt kasvamaan, jotta voisin optimoida kaiken mahdollisimman hyvin tukemaan tavotteitani.

Vuonna 2016 aloitin ensimmäisen kisadieettini mutta lähellekään kisaamista en päässyt. Se tili on siis edelleen avaamatta. Toisaalta olen iloinen, että niin on.

Ensimmäinen aamupaino on otettu ja siitä ruetaan nitistää rasvaprosenttia alaspäin. Kiva saada lihaserottuvuutta pitkästä aikaa paremmaksi.

Olen saanut tämän vuoden aikana enemmän kehitystä aikaan kuin koskaan aikaisemmin ja se on pitkälti sen ansiota, mitä ylempänä kerroin – olen kasvanut henkisellä puolella.

Viime aikoina olen pyrkinyt yhä enemmän jättämään ns. kaikkea ylimääräistä ja turhaa pois sekä toimimaan sillä tavalla, mikä on parhaaksi dieettiä ajatellen (ja koko tätä lajia). Dieetin suunnittelu on tosin alkanut jo paljon paljon aikaisemmin.

Toivon tältä dieetiltä entistä parempaa ymmärrystä omasta kehosta ja mielenkiinnolla odotan, miten pystyn sen vastaanottamaan. Tässä kuitenkin ollaan dieetillä nyt reilu kolme kuukautta että vaikka se on tosi lyhyt aika niin se on silti tosi pitkä aika.

Saapa nähdä minkälainen fysiikka sieltä kuoriutuu ja mihin täytyy sen jälkeen erityisesti panostaa.

Sit vaan mennään ja tehdään kovasti töitä – on tätä odotettukin! Blogiin päivittelen totta kai kuulumisia matkan varrelta ja ehkä jotain muutoskuviakin voisi laittaa. Dieettipäivä numero yksi alkaa jalkatreenillä, mikäs sen mukavampaa!

P.s. Tägään kaikki dieettiin liittyvät jutut kategoriaan ”Dieetti”, joten siihen liittyviä asioita on helppo seurata täällä blogin puolellakin. Lisäksi instaa päivitän suhteellisen usein tilillä @tuija.pentti

P.s.s Saa laittaa myös postaustoiveita, pyrin kirjoittamaan mahdollisimman avoimesti ja rehellisesti. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back To Top