gtag('config', 'UA-136790067-1');
maanantai, elokuu 19, 2019
Uncategorized

Tarkastelussa unelmat

Niittykukkia-blogin Anna kirjoitteli hetki sitten unelmistaan ja haastoi siinä samalla muitakin tekemään niin. Otin haasteen vastaan, koska olen itse asiassa itsekin pyöritellyt ajatuksia unelmistani tässä viime aikoina. Muuttuva elämäntilanteeni on saanut pohtimaan kaikkea sitä, mikä tulee muuttumaan ja kuinka ne omat tarpeet jäävät ainakin hetkeksi taka-alalle.

Kuvituksena toimii viime vuoden huhti-toukokuussa otetut kuvat Kroatian reissulta. Täytyy vielä varoittaa, että erittäin pohdiskelevana tyyppinä, mun ei ikinä pitäis kirjoitella tällaisia postauksia! 😀

Kroatian kaunis auringonlasku huhtikuussa.

Viime vuosi oli fyysisesti todella rankka kokemus. Samalla se oli kuitenkin henkisesti onnellisin tähän mennessä. Vuosi, jolloin tuli kasvettua hurjan paljon parempaan suuntaan. Tasan vuosi sitten olisin myös vastannut hyvin eri tavalla kysymykseen: mistä unelmoit?

  • Vuodesta Australiassa
  • Bikini Fitness kisoista ja niissä menestymisestä
  • Työstä, jossa tienaa hyvin
  • Matkustelusta erikoisemmissa paikoissa, kuten Thaimaa, Bali, Malediivit, Kuuba jne..
  • Työskentelystä ulkomailla

Yllä olevia asioita olisin takuu varmasti listannut tuolloin. Kuulostaako hyville unelmille? Varmasti kaikki noista olisi ollut todella hyviä kokemuksia. Unelmat on vaan muuttuneet melko radikaalisti viime aikoina. Mikä ne sai muuttumaan?

maailma on niin iso – itse vain niin pieni.

Tajusin, että maailma on hurjan iso. Koko ihmiskunta on puolestaan todella hurjan pieni – oikeesti. Rahalla, materialla tai menestyksellä ei loppujen lopuksi ole mitään väliä. Raha tuo kateutta. Menestys tuo vastuuta stressiin asti. Materia ilahduttaa vain hetken, ennen kuin haluaa taas jotain muuta. Mikään mainituista ei tuo onnellisuutta. Vai olenko väärässä? 

Nykyisin unelmani ovat ihan arkisia. Mä unelmoin siitä, että saan herätä mahdollisimman pitkään mieheni vierestä. Siitä, että saan pitää terveyteni ja nähdä lapseni kasvavan ja oppivan. Siitä, että en olisi aina niin väsynyt ja jaksaisin olla energisesti mukana perheeni elämässä. Nähdä, kokea, iloita ja rakastaa – yhdessä. Muuta en tarvitse.

<3

Onhan minullakin vaikka minkälaisia haaveita tulevaisuuden suhteen, olenhan vain ihminen. Omakotitalo, pieni hevostalli, oma yritys, matkustaminen ja tietysti se kisaaminen. Näistä kuitenkin luopuisin milloin tahansa, jos se tarkoittaisi että saisin pitää ne tärkeimmät. 

Olen oppinut, että elämä on vain kerran. Aika ei odota ketään. Tartu mahdollisuuksiin, jotka kiinnostavat. Tee elämästäsi ainutlaatuinen ja elämisen arvoinen!

Jos et ole vielä keksinyt mistä unelmoit, niin aloita sen miettiminen viimeistään heti. Kysy itseltäsi, oletko onnellinen? Teetkö asioita, joita oikeasti haluat? Mistä saat sisäistä motivaatiota?

Oma unelmani ei välttämättä ole itsestäni kiinni, mutta se ei tarkoita etteikö sinun voisi olla 😉 Dreams without actions are just wishes.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back To Top