gtag('config', 'UA-136790067-1');
sunnuntai, elokuu 25, 2019
Uncategorized

Tästä se taas lähtee – kisatavoite asetettu

Somessa on tällä hetkellä pinnalla kehopositiivisuus ja sen ympärillä pyörivät teemat. Itselläni ei ole tarvetta niinkään osallistua siihen, koska olen aina ollut perustyytyväinen siihen, miltä näytän tai millainen kehoni on. Enemmän minua koukuttaa se, että voin omalla toiminnallani muokata kehoani paremmaksi – ainakin tietyissä asioissa. Haluaisin kuitenkin nostaa muutamia asioita luonteeseeni liittyen, joihin olen todella tyytyväinen.

Tunnistan itsessäni sellaisia piirteitä, joista koen olevani todella ylpeä. Ne ovat kuitenkin osittain myös sellaisia, jotka ovat kokonaisuuteen yhdistettäessä vaarallisia. Vaarallisia siten, että ne voivat vaikuttaa hyvinvointiini ja terveyteen negatiivisesti. Tämän olen jo nuoruudesta oppinut.

selkäposeeraus
Paljon tekemistä, mutta se ei haittaa!

Omistan paljon hyviä ominaisuuksia. Olen päättäväinen, motivoitunut, kunnianhimoinen ja määrätietoinen. Nämä ovat muun muassa niitä asioita, joista olen ylpeä. Samaan aikaan olen kuitenkin myös itsepäinen (sokeuteen asti), perfektionisti ja en osaa luovuttaa. Joskus ajattelen myös olevani tietyllä tapaa masokisti itseäni kohtaan: pystyn viemään kehoa tai mieltä todella äärirajoille. Mä nään todella pahasti punaista, jos joku sanoo, että hän ei arvosta minua tai että en pysty tekemään jotain. Taistelen niin pitkään, että asia on tehty. Ymmärtänette nyt, mitä tarkoitan lievällä masokistisuudella itseäni kohtaan.

No joo, se niistä ominaisuuksista. Tämä liittyy kuitenkin niin vahvasti tähän, että vihdoin ja viimein olen päässyt siihen pisteeseen, että alustava kisatavoite minulle on asetettu. Matkalle mahtuu vielä todella paljon muuttujia, jotka vaikuttavat siihen pitääkö suunnitelma paikkaansa vai ei. Henkisellä puolella tämä on kuitenkin todella suuri asia. Tavoite tarvitsee motivaatiota mutta motivaatio tarvitsee tavoitetta. Ne ruokkivat toisiaan.

Bikini fitness

Huokaisen helpotuksesta, koska tätä kohti olen tehnyt niin paljon. Huokaisen helpotuksesta, vaikka matka on vasta ihan alussa. Tämä kisatavoite päätettiin kuitenkin niin kauan aikaa sitten, että mielessä ei ole käynyt edes mitään muuta vaihtoehtoa. Sen täytyy loppua, kuten oli tarkoitettu. Sen täytyy loppua, kuten minä olin ajatellut.

Taas voidaan todeta, että suuri kiitos luonteelleni siitä, että unelmista tuli tavoitteita sitä kautta, että pystyy tekemään pitkäjänteistä ja tavoitteellista työtä. Kuten olen moneen kertaan todennut, jos vain voin jotenkin itse vaikuttaa – sen varmasti teen. Ja sillä tavoin se itse asiassa palkitsee kaikista eniten.

Salilla
Jalkatreenin jälkeen..

Nyt työtä on kuitenkin edessäpäin todella, todella paljon – sekä fyysisellä että henkisellä puolella! Aina pitää nimittäin ottaa huomioon, että vaikka kaikki toimisi off-kaudella hyvin, niin ei välttämättä ole silloin, kun ruokaa on todella vähän. Eli henkistä puolta täytyy myös kehittää jatkuvasti. Eikä pidä unohtaa posetreenejä tai ruokapuolta muutenkin. Kaikesta huolimatta olen ihan superinnoissani ja luultavasti motivoituneempi kuin koskaan.

Sarjani on edelleen ”kevyin” eli Bikini Fitness, joka tosin on kehittynyt huimasti vuodesta 2016, jolloin oli alkuperäinen kisavuoteni. Sillä kunnolla tuskin olisin pärjännyt edes juniorsarjassa ja nyt varsinkaan ei puhettakaan. Uusi, alustava kisatavoitteeni on syksyllä 2019. Se on alustava sen takia, että paljon asioita täytyy tapahtua, jotta lavalle voin nousta. Mutta kuten todettua – kaikkeni annan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back To Top