Uncategorized

Tunnelmia Nordic Fitness Expoilta

Syksyn, ja varmaan samalla koko Suomen suurin fitness-tapahtuma järjestettiin tuttuu tapaan Lahdessa viime viikonloppuna. Mietittiin hirmu pitkään (tai minä mietin) olisiko sinne mentävä, sillä messuilu vauvan kanssa ei tuntunut parhaalta idealta. Lähdettiin kuitenkin osoittamaan tukea tiimin kisaajille.

Ei se tapahtuma ja määränpää saanut mielialaa täysin kymppiin kohotettua, koska sateinen syksy latisti jonkin verran tunnelmaa. Kosteus tarttui tukkaan ja kylmyys iski märän paidan läpi. Messutila puolestaan sauhusi ihmispaljoutta ja kuumuutta, mutta mitäpä sitä ei oman rakkaan harrastuksensa eteen tekisi. (Tähän virnistys)

sportlife
Tiimin sponssaaja lisäravinteissa

Messut kuhisi toinen toistaan kovempia merkkejä näytteilleasettajien muodossa. Yksi hyvänä esimerkkinä oli paikalla ollut Sportlife, joka nykyisin toimii sponsorina tiimimme lisäravinteille. 

Ensimmäiset expot ja olihan sitä vähän hukassa, että mihin ne jalat nyt ekana veisivät. Kuljettivat muutes Ben Weider -lavan eteen, jossa kilpailut näkyi pelkällä messulipulla (20 €). Kutsuvieras-tittelillä varustetuilla lipuilla ei tarvinnut maksaa senkään vertaa. Itselleni olin kuitenkin suunnitellut ostavani lipun myös kisakatsomoon, jolla hintaa olikin jo 50 euron verran.

Ben Weider legacy cup

Ihailtiin Ben Weideriä aikamme, jonka jälkeen vilkaisin uutta Michael Korsin kelloa (kiitos rakas) ja hoputin meitä siirtymään eteenpäin. Taas oltiin vähän hukassa ja pyörittiin sinne sun tänne väistellen vastaan tulevaa ihmisvirtaa. Onneksi otettiin mukaan pienemmät rattaat, sillä vaunuilla ihmisvilinässä poukkoilu olisi ollut jo melekonen saavutus, näin puoliksi savolaisittain.

Se onkin muuten jännä juttu, että oon asunut Lappeenrannan ihmeellisessä kaupungissa jo reilu kolme vuotta mutta silti ihmiset, jotka tapaan ensimmäisen kerran kysyy, ei nyt heti ekana, mutta vähintään toisena, että mistä olen kotoisin, koska ”et oo ainakaan täältä”. Yep, tänk juu. No eii, kai ne juuret sitten kuuluu sieltä läpi. Ei se itsessäni kyllä kummempia tunteita herätä, onneksi. Kysyjien joukkoon on kuulunut muuan muassa hieroja ja työhaastattelija. Ihan hauska fakta.

mnutrition
messutarjouksia

Vähän eksyin aiheesta mutta expoilla oli tosiaan hyviä tarjouksia useammalla merkillä. Me ei sillä tavalla oltu oikeestaan kiinnostuttu ostamaan mitään, vaikka kyllähän sieltä loppujen lopuksi tarttui mukaan jotain. Yllä olevalla osastolla pyöri tuttuja nimiä, kuten Ilona Siekkinen ja Martina Aitolehti. En tosin käynyt juttelemassa, koska aina kun satuin ohi kulkemaan, he olivat kadonneet. 😀

nordic fitness expo
uusi rakkausreppu 😀

Kiitos vaan sille fiksulle äänelle, joka pyysi ottamaan laukun sijasta repun! Kerrankin säästyin ilman hartiakipua. Pään yläpuolella näkyy Pandy-kyltti, joka on proteiinikarkkien valmistaja. Harmittaa ihan älyttömästi, etten heidän osastolleen kerennyt, sillä se oli varmaan ainut tuote, joka aidosti kiinnosti.

nordic fitness expo

Ennen messuille lähtöä mun suurin ihmetykseni oli, että mitä sinne pukisi päälle, ettei näytä liian hienolta mutta ei ihan rääsyläiseltäkään. Olihan kyseessä urheilutapahtuma. Ne kuuluisat street-sport-wear-vaatteet päälle ja enpä olisi voinut olla kiitollisempi tuosta valinnasta. Jos joskus menet tuonne, mä varoitan, siellä on kuuma!!

Olin mielestäni suunnitellut reissumme todella hyvin, sillä suunnitelmaani kuului, että mies ja vauva -yhdistelmä jäisivät kisakatsomon ulkopuolelle ja kiertelisivät messuja tarkemmin sillä aikaa, kun itse olisin kokemassa bikini fitnesstä katsomon puolelta.

Se oli myös yksi niistä fiksuista päätöksistä, sillä meteli oli korkealla ja enemmän katsottavaa Juliuksella oli messualueella. Vai mitä mieltä oli pieni mies itse?

vauva messuilla
”Joo, huoh, voitasko jo lähtee..” 😀

Tiimin body päällä ja tutti tiukasti suusssa hän oli sitä mieltä, että nää on niin nähty jo. Onneksi mies oli löytänyt hänelle vauvaisen kaverin, jonka kanssa he olivat kommunikoineet aitauksen reikien välistä. 😀 

No ei oikeesti. Syy, miksi halusin nimenomaan Juliuksen kanssa lähteä, oli yksinkertaisesti siinä, että haluan totuttaa häntä erilaisiin ympäristöihin jo tässä vaiheessa. Hän on ollut mukana jo aika monessa ja sen kyllä näkee jo siitä, että hän viihtyy meidän matkassa, eikä ikinä ala kiukkuamaan tai muuten protestoimaan. Tälläkin kertaa ajatus toteutui täysin. Ihana vauva!

Mika Nyyssöllä expoilla
Nyyssis!

Voi, tultiinpa useamman kerran Nyyssiksen eli Mika Nyyssölän osastolle Fitnesstukun pisteelle. Ideana oli ottaa kuva hänen kanssaan. Liian monesti tulin myös toisiin aatoksiin ja loppujen lopuksi kuva jäi ottamatta. Ai miksi? 

Ihan vain sen takia, että minusta tuntui suurelta väärydeltä otattaa kuva hänen kanssaan ilman, että ostaisi hänen kirjaansa. Ja koska en ollut ostamassa kirjaa, en myöskään raaskinut mennä kuvaan. Se tuntui hyväksikäytöltä, vaikka tuskin hän itse olisi kokenut sitä samalla tavalla. Ehkä joku toinen kerta, sillä välin voisi opetella röyhkeämmäksi!

tervens-pasta

Tervensin kikhernefusilli oli yksi niistä tuotteista, jotka lähtivät kotiin asti. Itsehän en ollut edes tajunnut koko osastoa mutta onneksi mies oli sen napannut mukaan. Ihanaa. Ja maistuikin hyvältä.

Kuvia mun omasta lajista en ottanut, koska ei siitä olisi tullut kuin suttua. Tila oli pimeä ja istuin huonoksi onnekseni juuri kahden pitkän miehen takana niin, että jouduin koko ajan vääntyilemään tuolissani. Jossain vaiheessa toinen miehistä lähti ja tilanne parantui. Siinä vaiheessa en jaksanut enää kaivaa kameraa laukusta, anteeksi repusta, ja keskityin vaan katsomaan.

Yllätyin siitä, että tilanne ei vaikuttanut lainkaan niin jännittävältä tai kauhealta, mitä olin aiemmin luullut ja kyllä siitä sai sellaisen sopivan potkun omallekin per…takapuolelle. Motivaatiota messut tarjosi siten monellakin tapaa ja olihan siellä seminaareja, näytöksiä ja oikeastaan jokaiselle jotakin.

Mieleen jäi kisa-asujen upea kimallus, joka ei myöhemmin tv:stä näyttänyt lainkaan yhtä hienolta. Kyllä, katsoin kisat uudestaan telkusta, sillä tänä vuonna ne sieltä ekaa kertaa myös näytettiin. Huisia!

Kannatti rämpiä sateessa! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *