Uncategorized

Tuotearvostelua

Fitnesstukulta tilaamani paketti sisälsi Star Nutritionin Hers -sarjan tuotteita, jotka nimensä mukaisesti on suunniteltu/suunnattu naisten tarpeisiin. Ajattelinkin kirjoittaa niistä lyhyen kokemuksiin perustuvan tekstin, jos joku vaikka miettii kannattaako ostaa ja samalla voin kertoa niiden käytöstä omassa ”ohjelmassani”.

1. Amino BCAA kuva täältä

Tässäpä minun mielestäni parhaimman makuinen BCAA valmiste. Kolme makuvaihtoehtoa; Tropical mango, Strawberry passion ja Refreshing lemon, joista itselläni ensimmäiseksi mainittu. Maku on oikeasti todella hyvä ja jopa minä joka kammoaa kaikkia noita valmisteita niin melkeinpä odotan, että pääsen tuota juomaan. 🙂 Suosittelen! Yhdessä annoksessa on vain 17 kaloria ja tuote on lähes sokeriton, joten sopii kyllä kiristelykaudellekin. Yleensä tätä otan treenien aikana ja joskus myös aamupäivästä, jolloin minulla väsymys on korkeimmillaan. Varsinkin arkipäivinä. 

2. Lean Protein kuva täältä


Proteiinilisä, jota käytän aterioiden välissä tai jos ateriasta muuten puuttuu proteiini. Tätä en siis käytän palautumiseen treenien jälkeen, vaikka se sopii kyllä myös siihen tarkoitukseen. Todella iso plussa tuotteelle siitä, ettei se aiheuta vatsaan outoa tunnetta, eli todella on hellä vatsalle niin kuin tukun sivuilla kerrotaankin. Neljää makua valittavaksi ja minulla on Strawberry white-chocolate. Se on ihan ok maultaan ja koostumukseltaan. Ei mitenkään loistava mutta ihan ok. 

3. Lean Recovery kuva täältä


Ja kuten kaikissa tuotteissa niin myös tässäkin pienoinen pettymys oli tämä recovery tuote, jota käytän siihen nimenomaiseen palautumiseen. Tämän tuotteen miinus on kuitenkin se maku. Peach Passion – hyi hemmetti. Saa oikeasti kunnolla nieleksiä, että tämän saa alas. Plussana kuitenkin taas vatsaystävällisyys. 

Yhteenvetona 2/3sta olin täysin tyytyväinen ja yksi sitten joka oli vähän miinusta että plussaa. Recoverystä on toinenkin maku, vanilla raspberry, mutta tietoisesti vältän kaikkia tuotteita, joissa tuo vadelma mainitaan, koska en esimerkiksi voi sietää vadelmamehua. Trip-mehuistakin tuo vadelma on omalle siedolle aivan kauheaa, joka on jännä juttu sinällään koska vadelmasta marjana pidän todella paljon. Jotenkin se tuoreus ei vaan maun puolesta siirry valmistettaviin tuotteisiin. 

Yleisesti ottaen suosittelen kuitenkin naisille näitä optimoituja tuotteita, että miehet eivät tällä tietopaketilla varmaan mitään tee. Ja haluan muistuttaa, että nämä kokemukset omat henkilökohtaisia, minun omiani, joten joku muu saattaa samat tuotteet kokea eri tavoin. Lisää tietoa tästä sarjasta löytyy kuitenkin  Fitnesstukku.fi/

/>Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *