Treenaaminen Urheilu Video Vlogi

Ulkotreeniä ja pohdintaa koronan vaikutuksesta urheilijan arkeen

Jee taas uutta videota ulkona! Tässä videossa oli tarkoitus käydä tarkemmin läpi omia ajatuksia (koska niitä on paljon, heh!) koronaan liittyen. Siitähän voisi puhua päiviä, mutta ehkä tällainen typistetty versio riittää.

Näitä videoita olen kuvannut jo joskus kuukausi sitten, joten koronatilannekin oli silloin hieman eri, mitä nyt. Kevään kisoja ei oltu tuossa vaiheessa vielä peruttu, mutta silti mietin jo paljon omaa kisaamistani syksyllä.

Ulko- ja kotitreenit olivat myös kovassa nousussa, ja sen huomasi kyllä kauppojen hyllyillä, kun ei meinannut yhtä kuminauhaa löytää, ja videossa oleva onkin pikkasen liian vahva tuohon liikkeeseen. Jos sinulta löytyy kotoa kevyempi kuminauha, niin käytä ihmeessä sitä! (Kuminauha tulisi ristiä liikkeessä, mutta jäykkyydestä johtuen jätin sen kuten videolla.)

Kaikki ulkotreenin liikkeet voi tehdä myös täysin ilman välineitä – ihan vaikka sisällä!

Jos tykkäsit videosta, muista laittaa peukku ylös. Yritän kehittää videoita koko ajan laadukkaammaksi, eikä lopputulos aina ole sitä mitä haluaisi, mutta aikaresurssit ohjaa aika paljon omaa tekemistä näiden videoiden kanssa. Kesäkuussa olen lomautettu, joten silloin luulisi olevan enemmän aikaa.

Tämän osan videot on muuten melkein kaikki kuvattu puhelimella!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *