gtag('config', 'UA-136790067-1');
sunnuntai, elokuu 25, 2019
Uncategorized

Urheilumuotia ja vinkkejä hankintoihin

Mihin sitä urheilija rahansa kuluttaisi, jos ei urheiluvaatteisiin? Tarkemmin, kun miettii niin enhän oikeastaan enää muita vaatteita ostakaa kuin tuotteita urheilumuodin valikoimista. Voinkin aika luottavaisin mielin jakaa parhaat vinkit, että mistä kannattaa uudet treenikamppeet hankkia!

En välttämättä edes puhuisi treenivaatteista, koska on ihan älyhienoa, että urheilumerkeillä on yhä enemmän tuotteita, jotka kulkee ”sportswear”-tunnisteen alla. Se tarkoittaa sitä, että vaatteet on urheilullisia mutta ei kuitenkaan urheiluvaatteita – välttämättä! 

Better bodies vaatteet
Rrrakastan tuota paitaa!

Koko ajan on menty enemmän siihen suuntaan, että katumuodissa näkyy myös erilaiset urheilulliset elementit ja siitähän itse pidän kovin. Suosittu yhdistelmä on esimerkiksi Niken kengät ja joku kallis merkkitakki. Siitä pidän itsekin!

Jotenkin sitä automaattisesti aina ajautuu urheiluvaatteiden puolelle, vaikka varsinainen tarvehan olisi ihan ”normivaatteissa”. No, ainakin muutamat vaatekappaleet hankkineena, tiedän millaiset itselle sopii ja millaiset ei sitten laisinkaan!

urheilumuotia
Housut ja paita: Better bodies, Kengät: Reebok

Mun kaapista löytyy luultavasti eniten Better Bodies -merkin vaatteita, kuten näissäkin kuvissa. Tykkään siitä, että he tekevät uusia mallistoja melko usein ja vaatteet näyttävät todella hyviltä, erottuen markkinoiden muista vaatteista. Sanotaan vaikka niin, että Betterin vaatteen kyllä tunnistaa.

Ei niin, että valmistusmaa mitenkään eroaisi muista ja oikeastaan varmasti laatuunsa nähden tuotteilla on aika korkea brändiarvo, hinnoista päätellen. Silti päädyn aina jotain tilaamaan tai ostamaan heiltä. Kai se sitten kertoo asiakastyytyväisyydestä. 😀 Seuraavaksi kerronkin hauskan faktan, joka toimii samalla hyvänä vinkkinä!

syksyinen vaatemallisto
ensimmäinen fan bun!

En ole ostanut kertaakaan yhtään Better Bodies -tuotetta täysi hintaisena! Kaikki mitä omistan on ostettu joko kampanjoista, jonkun alen kautta tai käytettynä Facebookin kirpparilta! Tähän siis liittyy myös mun vinkkini näiden upeuksien hankkimiseen.

Better Bodies on merkki, jolla on koko ajan joku kampanja käynnissä hintojen osalta. Kuvissa olevat housut on -50% alennuksella hankittu ja paita Bodystockin avajaistarjouksella. Näitä kannattaa oikeasti hyödyntää ja seurata milloin tulee mitäkin kampanjoihin, koska yleensä suosituimmat koot katoavat ensimmäisen kampanjapäivän aikana.

Better bodies manhattan tights
Fan bun lähempää.

Itse suosin Fit4you-verkkokauppaa ja sieltä olen suurimman osan tilannut. Valikoima on laaja ja toimitus nopeaa. Tästä eteenpäin haluan tukea yhä enemmän myös Lappeenrannan omaa Bodystockia ostamalla sieltä.

Hintavertailua kannattaa tehdä, koska jälleenmyyjiä on paljon ja eroja on jonkin verran. Hyvänä esimerkkinä BB:n sweatpants joggersit, jotka maksaa normihintaisena noin 90€ ja yhdestä nettikaupasta sattui löytymään puoleen hintaan ihan kampanjan ulkopuolellakin. Fit4you:n lisäksi muita hyviä sivustoja, mistä kannattaa etsiä, on PPS-shop, Bodystock, Bodyaction, Stadium ja GoFitness muutaman mainitakseni!

street outfit

Sitten Sportamore on hyvä kauppa muiden merkkien löytöjen tekemiseen. Lisäksi ostan tiimivaatteita, jotka tulee Rääkiltä, sen ollessa tiimin yhteistyökumppani. 🙂 Näin mä toimin urheiluvaatehankintojen kohdalla. Pitkäaikainen unelma on ollut päästä urheiluvaatemalliksi, koska jotenkin noi on vaan lähempänä sydäntä kuin ehkä pitäis. Muotia on siis urheilumuotikin! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back To Top