gtag('config', 'UA-136790067-1');
sunnuntai, elokuu 25, 2019
Kaupallinen yhteistyö Uncategorized

Urheilumuotia urheiluhullulle – Stadiumin avajaiset

Lappeenrantaan on viime aikoina sadellut urheilukauppoja ja nyt viimeisimpänä Iso-Kristiinaan avautunut Stadium. Mä oon aina pitänyt Stadiumista enemmän kuin esimerkiksi Intersportista. Siihen vaikuttaa paljon se, että Stadiumilla on käytössä omanlainen kanta-asiakasjärjestelmä sekä melko huippuja tarjouksia, jotka vaihtuvat aina.

väsynyt ja alakuloinen kokonaisilme..

Katsoinkin spostiin tulleen, että avajaiset kestävät nyt tämän kuluvan viikonlopun. Lähdettiin käymään avajaisissa siitäkin huolimatta, että olin saanut melko huonoja uutisia sieltä tk:sta. Aluksi ajatus shoppailusta tuntui tosi turhamaiselta ja typerältä mutta mentiin kuitenkin loppujen lopuksi. Olo oli kuitenkin aika sumuinen.

Lehdessä kerrottiin, että liikkeen sydän tulee olemaan kenkäosasto ja se totisesti piti paikkansa, sillä kenkiä oli koko pitkä seinällinen lapsille, naisille sekä miehille. Se kuhisi myös siihen tahtiin ihmisiä, että en saanut/kehdannut napata kuvaa koko osastosta. Vaikka ihmisiä oli paljon, niin silti myyjiä oli auttamassa erittäin tehokkaasti ja he olivat ystävällisiä. Kokonaisuudesta jäi itselle ainakin tosi hyvä mieli ja onnistunut palvelukokemus!

no niitä kenkiä, ei läheskään kaikki näy kuvassa

 Mies osti itselleen tuollaiset Puman kengät, kun olivat melko edulliset ja sanoi että tuntuvat hyviltä jaloissa. Naisille oli myös oma versio, niiden hintaa en nyt muista mutta löytynee Stadiumin nettisivuilta. 🙂

 Katsoin jo kaukaa, että porukkaa on ihan älyttömästi ja en uskonut mitään kokoja olevan jäljellä, koska olen aiemminkin huomannut oman kokoni katoavan kuin tuhkana tuuleen oli kyseessä sitten minkälainen vaate tahansa. Yllätyksekseni kuitenkin sain jokaisen tuotteen mitä olin etukäteen ihastellut.

Sitten niihin omiin ostoksiin tarkemmin. Tällä kertaa mentiin paitalinjalla, koska mulla on ihan älyttömästi treenipöksyjä mutta urheilutoppeja tai paitoja vähemmän ja varsinkin kun raskauden jälkeen ei halua pyöriä ihan niissä kireimmissä malleissa. Kaikki kuvassa näkyvät tuotteet maksoivat 9,90/kpl, joten ei todellakaan hullumpi hinta kahdesta paidasta ja kahdesta topista. Collaripaidat ovat SOC:lta ja niihin olen erityisen rakastunut. Ne on tosi kevyitä ja sopii sekä urheiluun, että vapaa-aikaan. Niitä tuun käyttämään varmasti tosi usein, koska oon ihan fiiliksissä niistä. Rentoa mutta silti tyylikästä. Ja noi värit on vaan niin syötävän söpöt! 😀 En osannut päättää kahden värin välillä, joten jouduin ostamaan molemmat..haha! Sitten ostin vielä Puman harmaan topin ja niin ikään SOCin topin.

Jos oot yhtään kiinnostunut urheilumuodista niin suosittelen vahvasti käymään tuolla uudessa liikkeessä tai heidän nettisivuillaan Stadium.fi. Ja vaikka just nyt ei olisi mahdollisuutta ostaa mitään niin kannattaa kuitenkin liittyä heidän kanta-asiakkaaksi, koska silloin saa suoraan hyvät tarjoukset sähköpostiin, eikä kerkeä koot loppumaan. 

Tätä kirjoittaessakin ylläni on tuo söpö vaaleanpunainen college ja on todella hyvä päällä S-koossa. Mun mielestä Lappeenrannan liike on tosi hyvällä paikalla ja itsellä se ainakin vaikuttaa Iso-Kristiinassa käymiseen, koska muutoin siellä ei itselle ole juuri ostospaikkoja. Ellei lasketa ruokapaikkoja mutta niissäkin tulee käytyä aika harvoin. 

Nyt siirryn jääkiekon jännittävään maailmaan, kivaa lauantaita just sulle! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back To Top