Uncategorized

Uusi ulkomuoto

Nyt kun blogin ulkoasu on saatu uuteen kuosiin niin samalla taiottiin myös mulle uutta lookia. Värjäsin hiukset viimeks huhtikuussa tai joskus silloin ja tietoisesti oon jättänyt värjäilemättä, kunnes vihdoin ja viimein päätin, että nyt riittää tää hirvitys.

Olisin halunnut mennä uudestaan hiusfixiin mutta sattumoisin Varkauden Emotionissa sattui olemaan vapaita aikoja samalle päivälle. Maailman kärsimättömiin ihmisiin kuuluvana ei ollut epäselvyyksiä siitä ottaisinko aikaa vai en.
Kauan sitten jo mun päässäni syttyi visio (yllättyisitte siitä kuinka kauan yks ihminen voi käyttää aikaa mielikuvien luomiseen, lähes joka asiassa) tietyntyyppisestä liukuväristä eli ombresta. Tiesin silloin ettei mulla olis mitää mahdollisuuksia saada sitä, koska tuohon visioon kuului seitsemännen ihmeen vaalennus, joka toteutuessaan olis irrottanu ainakin puolet mun karvoista ja loput ois lähtenyt silkasta säikähdyksestä. Esitin toiveeni ja pelkäsin jo tuomiota. (Ammattitaitoiset kampaajat ei yleensä lähde toteuttaa mitään sellasta, josta koituisi asiakkaalle enemmän haittaa ku hyötyä). Yllätyin suuresti kun kampaaja totes, että let’s do it.

Ja kaiken tuon todella rasittavan värjäyksen mahdollisti mikäs muu kuin OLAPLEX! Vaalennusaineen hapete oli jopa 9%, joka on mun tietääkseni aika vahva. Mutta koska toteutetaan värjäys raidoituksena, säästää se jo jonkin verran hiusta. Hintaahan tälle koko paketille tuli ihan kiitettävästi mutta eipä haitannut siinä vaiheessa kun hiukset oli valmiina. Ja jos satuin kerran vuodessa värjää tukan niin ehkä saan sen tuhlauksen ja pinnallisuuden anteeksi. 😀

Syy miksi aiheesta kirjoitan, on tietysti siinä että en voi sanoa olleeni täysin tyytyväinen palveluun, vaikka lopputulos olikin miellyttävä. Tämä kampaajani nimittäin oli todella epävarman oloinen, ei tiennyt yhtään mitä laittaa, mihin ja minkä verran. Kyllä siinä tätä tyttöä nimittäin alkoi jo jännittää kun tuntui ettei päästy projektia ees aloittaa hänen jahkailunsa vuoksi. Hän kyllä osasi tehdä työn suht nopeasti ja oikein mutta hän ei ymmärtänyt teoriaa sen takana. ”Eikös tämä menee niin jos laitan näin?” ”Mites paljon tätä uskaltaa laittaa ettei kellastu?” ”Onko tämä oikea osa tätä että saadaan aikaan se ja se..?” Tämän tyyppisiä kysymyksiä hän esitti kolleegalleen kaikkien kuullen. Hän ois jopa vaalentanut mun koko latvani ellei se toinen kampaaja siinä olisi käynyt tutkimassa mun hiusta ja arvioinut tilannetta. Sitten hän vielä joutui muistuttamaan tätä minun kampaajaani yksityiskohdista. Onneksi pelkoni osoittautui turhaksi. Oli silti äärimmäisen epämiellyttävää istua siinä ne kaikki kolme tuntia. Monesta asiasta voin luopua mutta hiukset on mulle jostain syystä äärimmäisen tärkeät!

Tämä päivä menikin sitten muuttopuuhissa mutta ai että on nyt ihanan sävyinen tukka!

Vielä pari raidoitusta ja projekti valmis. Mitäs pidätte, onko ombre jo ihan out?:D 

Tänään tein myös suuren, vaikean ja todella jännittävän päätöksen, josta olen niin innoissani etten malttaisi mitään muuta. Vielä kolme työyötä kuitenkin, muutto ja todella rankka koulun aloitus, että pakko pitää pää kylmänä! Hauskaa viikonloppua niille, joille se on vapaa. Nauttikaa sateesta huolimatta joka hetkestä <3 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *