Uncategorized

Vasta valmistunut Personal Trainer

Matka tähän pisteeseen on ollut pitkä. Opettavainen. Jännittävä. Antoisa. Mutta ennenkaikkea, todella suuri onnistuminen. Kuulostaa vihdoin niin hienolta sanoa, että lisensioitu personal trainer. Vielä hienompaa on saada sellainen ammatti, josta on haaveillut kauan. En osaa edes sanoin kertoa kuinka tärkeää minulle on, että saan toteuttaa itseäni valmentajana. Se on niin paljon enemmän kuin kukaan voisi kuvitella. Ja sen taustalla olevat syyt ovat sellaisia, joita en tänne lähde avaamaan. Kaikista hienointa taitaa kuitenkin olla se, että olen itse saavuttanut tämän kaiken – ihan yksin. Ja sitä iloa ei kukaan tuu koskaan viemään minulta. Motivaatiolla ja intohimolla pidetään haaveista kiinni ja tehdään unelmista totta. Se on nyt todistettu.

Teoriakoe ja näyttökoe menivät ensi yrittämällä läpi ja sen lisäksi sain huippupalautteen myös loppuraportista. Tulevaisuudessa haluan kuitenkin kouluttautua lisää, koska niinhän sitä sanotaan, että nälkä kasvaa syödessä ja käytännön opit tulevat vasta matkan varrella. Aivan sama kuinka monta kirjaa olisin tankannut. Tavoitteena minulla onkin tarjota yksilöllistä valmennusta, koska haluan olla hyvä. Koska haluan tehdä kaiken niin hyvin kuin ikinä pystyn. Haluan, että työhöni välittyy sen tärkeys. En todellakaan tee näitä hommia rahan takia, vaikka tottakai elanto on ansaittava ja mikäs muu olisi parempi tapa kuin hankkia se rakastamassaan työssä.

Ja kaiken huipuksi, sain heti töitä personal trainerina Lappeenrannan fitness24sevenillä! Sieltä mut löytää ja jos valmennukset kiinnostaa niin voi ottaa suoraan yhteyttä [email protected] mailiin. F24s:n nettisivuilta löytyy sitten lisätietoa mikäli sitä kaipailee niin, että omassa rauhassa saa tutustua. Täytyy kuitenkin muistuttaa, että meidän salilla on ilmainen konsultaatio, jos tarvitsee oikeasti lisätietoa pt-jutuista. En juurikaan voisi olla kiitollisempi tai onnellisempi näistä asioista <3 Ja vaikka pt-palvelut ovat hintavia, niin keksiikö kukaan muka oikeasti parempaa sijoituskohdetta kuin oma terveys? Mitä teet elämällä, jos terveys on mennyt? Tätä kannattaa oikeasti miettiä, sillä sitten kun sairastuu niin on liian myöhäistä! Lisäksi tuskin kukaan pistää pahakseen, jos vielä hyvän terveyden lisäksi näyttääkin hyvältä. Voisiko parempaa ammattia siis ollakaan? No ei voisi.. 🙂

Ja hei, koska kisavalmennukseni ja koko kauteni on huipentunut dieetin alkuun (vihdoin), niin minun kisamatkaa ja pt juttuja voi blogin ja instagramin lisäksi seurata snapchatissä nimellä tuijayk! Seuraavaksi voisinkin dieetistä kirjoitella hieman enemmän ja rehellisesti niin, että ei vääristellä totuuksia.  

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *