tiistai, kesäkuu 18, 2019
Uncategorized

Voita itsellesi ilmainen ravinto+treeniohjelma!

Eikö tammikuu tuonutkaan ihan odotettua tulosta ruokailujen ja liikunnan saralla? Tarvitsetko apua tai uutta motivaatiota kuntokuurin tueksi? Nyt se on mahdollista, sillä mä ajattelin ilahduttaa blogini lukijoita arvonnalla, jossa yksi onnekas saa itselleen ruokavalion ja treeniohjelman tavoitteidensa tueksi! 🙂 Alla muutama hyvä syy osallistua tähän ainutlaatuiseen tilaisuuteen!

Hieman omaa kehitystäni rimpulakädestä kohti fitnessuraa, hitaasti mutta varmasti 🙂 Kuvien välillä noin 6kk.
  • Ohjelmat laatii lisenssoitu personal trainer, eli minä 🙂
  • Teen ohjelmat yksilölliset eli asiakkaan taustat ja tottumukset huomioon ottaen
  • Tavoitteesi voi olla esimerkiksi laihdutus, liikunnan lisääminen, lihasmassan kasvatus tai oikeastaan mikä tahansa
  • Ei mitään liukuhihna- tai massaohjelmia
  • Saat mahdollisuuden testata personal trainerin laatimia ohjelmia turvallisesti, ilmaiseksi
  • + Saat itsellesi uutta motivaatiota ja liikunnan iloa!!

Miksi mä sitten haluan tehdä näin? Äitiyslomalla aika käy hieman yksitoikkoiseksi ja ikävä töihin valtaa aika ajoin, joten miksi en ilahduttaisi yhtä apua tarvitsevaa omalla ammattitaidolla? 🙂 Työskentelen Lappeenrannan Fitness24sevenillä mutta joskus sanoin myös, että jos tässä maailmassa voisi tehdä jotain työtä ilman palkkaa, niin itselle se olisi juurikin pt:n työt, joten voin samalla myös lunastaa tuon ”lupauksen”. Niin ja tosiaan, voit osallistua arvontaan vaikka et asuisikaan Lappeenrannassa, sillä itse palkinto ei sisällä saliohjauksia, vain pelkät ohjelmat ja ohjeet niihin! 🙂

Ja tärkeimpänä tietysti, miten pääset mukaan arvontaan? Se on helppoa ja nopeaa, sillä sinun ei tarvitse kuin käydä tykkäämässä blogini sivuista Facebookissa ja lähettää siellä yksityisviesti, jossa ilmaiset halusi osallistua arvontaan, tavoitteesi ja kerrot sähköpostiosoitteesi, jonka kautta voin myöhemmin kysellä tarkempia tietojasi, mikäli satut olemaan onnekas voittaja!:) Sähköpostiosoitettasi en tule käyttämään mihinkään mainontaan ja kaikki tiedot ovat luottamuksellisia. Eli kertauksena:

  1. Käy tykkäämässä blogini Facebook-sivusta: Tuija State Of Mind
  2. Lähetä sivulleni yksityisviesti, joka sisältää sähköpostiosoitteesi ja tavoitteesi
  3. Jää odottelemaan sattuiko arpaonni kohdallesi! Aikaa osallistua on tämä ja huominen, jonka jälkeen arvon voittajan!

Ja siinä kaikki! Aikaa osallistua on siis su 29.1 kello 00:00 mennessä. Ja jos et juuri nyt itse tarvitse ohjelmia, niin voit myös vinkata arvonnasta kaverille. Kaikille tasapuolisesti onnea arvontaan! 🙂

Koulutusorganisaatio, jossa itse opiskelin personal traineriksi. 

Työpaikkani

*Huom! Arvonta ei sisällä kolmansia osapuolia, vaan toteutetaan vain minun itseni ja voittajan välillä. En toteuta tätä yhteistyössä kenenkään kanssa, enkä myöskään hyödy tästä rahallisesti mitenkään. Minulla on työnantajani lupa arvonnan toteuttamiseen mutta muuten se ei ole osallisena tässä.

Arvonta sisältää siis yksilöidyn ravinto- ja treeniohjelman, jonka toteuttamiseksi tarvitsen osallistujan sähköpostiosoitteen, koska haluan haastatella voittajan mahdollisimman tarkasti oikeanlaisia ja turvallisia ohjelmia varten, ihan samalla tavalla kuin työssänikin teen. Tietoja en tule käyttämään mihinkään muuhun, enkä myöhempää käyttöä varten. Kaikki luovutetut tiedot ovat luottamuksellisia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back To Top